☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 398771
משתמשת פורטי
30 באוגוסט 2018 בשעה 14:07
העמסת סוכר היום עשיתי של ה50 גרם ויצא לי 144 זה תקין??? רק שלא צריכה לעשות את ה100😭😭
הריון ולידה
💬
18 תגובות
תגובות (18)
משתמשת פורטי
30 באוגוסט 2018 בשעה 14:08
לדעתי תצטרכי לעשות את ה100 למרות שזה גבולי לא לוקחים סיכון..
משתמשת פורטי
30 באוגוסט 2018 בשעה 14:14
לצערי לדעתי תצטרכי לעשות.. הגבול העליון הוא 140 אותי שלחו על 137 :/
משתמשת פורטי
30 באוגוסט 2018 בשעה 14:15
שתיתי שוקו לפני , יכול להיות שזה השפיע?
משתמשת פורטי
30 באוגוסט 2018 בשעה 14:20
לי יצא 156 והשבוע יש לי המסעת סוכר 100 מפחדתתתת😢
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
8 בספטמבר 2019 בשעה 12:53
חששות היי בנות, אני שבוע 19 אחרי הפלה שנגמרה בגרידה. ההריון הזה הוא הדבר הכי טוב שקרה לי ולבעלי ואנחנו מאושרים שאין דברים כאלה! ולמרות זאת בימים האחרונים אני מתחילה להרגיש חששות- שאולי לא אהיה אמא טובה, אם לא אצליח לתת לה הכל... אוף! (אפילו לא שיתפתי את בעלי עדיין) אני היחידה שמשוגעת???
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
17 במרץ 2021 בשעה 15:39
אפטות בנות השתמשתי במשפחת אורקורט שמתי 4 פעמים על הלשון קראתי בו הפורטי שממליצים על המשחה , רופא שיניים אמר לי שזה לא מומלץ עדיף לא להשתמש בהריון , אני בלחץ עכשיו מישהי השתמשה בהריון והיה בסדר !? כמובן הפסקתי להשתמש בה
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
26 באפריל 2021 בשעה 13:06
מה נחשב חום מהבחינה שאסור להגיע לגן?
אמהות
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
21 ביוני 2021 בשעה 07:11
בוקר טוב בנות רוצה להכין קציצות כרובית , מה להכין ליד הקציצות ?
אוכל
💬
2 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
18 באוקטובר 2021 בשעה 21:36
בנות שבוע 15+ומרגישה שהבית שלי שלי בצד אחד נופח יש מצב שזה קשור לשד שמתנפח וגודל
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
17 בדצמבר 2021 בשעה 10:18
ילדתי לפני שבועים, מאז הלידה אני ובעלי עוברים תקופה לא קלה, אני מרגישה הרבה פחות מחוזרת ואהובה, אנחנו רבים הרבה , אני מאוד מרגישה לבד ובודדה שהוא לא באמת איתי ולא עוזר לי.. היחידה שעוזרת לי זאת אמא שלי!! יש לי ולמשפחה שלו היסטוריה לא טובה בקשר, עכשיו אחרי הברית של הילד המצב נהיה יותר קשה ויותר גרוע! ואני מרגישה שאין אף אחד ששומר עלי, אין אף אחד שאיתי ואני לבד . בעלי מאוד חנפן, תמיד רוצה שהצדדים יהיו בשלום והוא יהיה בקשר עם כולם, בפועל מה שקורה שאני מרגישה שהוא עושה את הכל בשביל להיות ב״שלום״ עם המשפחה שלו למרות כל מה שעברתי איתם .. ופה הוא מאבד אותי! לא רוצה שהמשפחה שלו תתקרב לילד שלי ולא תראה אותו, לא רוצה שהוא יפתח אליהם רגש ויהיה מצב שהוא יאהב אותם יותר מאותי. לא רוצה שיהיה מצב שהוא יאהב מישהו יותר ממה שהוא יאהב אותי מאוד רכושנית אליו, כי הוא שלי ואני סחבתי אותו ואני ילדתי אותו ועברתי הכל לבד! גם בעלי לא עבר את זה איתי בגלל העבודה שלו ואני הייתי עם אמא שלי לבד בכל הבדיקות.. אחרי שאני עברתי הריון בסיכון יש רגעים שאני חושבת ואומרת לעצמי , למה התחתנתי? למה עשיתי את הטעות הזאת ונכנסתי למשפחה הזאת? למה אני צריכה לסבול? אין לי חשק לכלום , ירדה לי השמחת חיים ברמות , פעם הייתי בנאדם שמח ומאושר , היום אני מרגישה שאני עצובה , ללא רגש שמח. אין לי חשק לקום מהמיטה ולזוז , לא באלי לאכול באלי לפעמים לקחת את הילד שלי ולהעלם, רק אני והוא! לא יודעת מה לעשות. אבל לא טוב לי.
הריון ולידה
💬
1 תגובות
👍
1 לייקים