הצהריים שלנו מוכנים ספגטי בולונז 🍝
אוכלאוכל
💬7 תגובות👍1 לייקים

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בנובמבר 2020 בשעה 07:56
יאמי אבישג!!! אפשר מתכון?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בנובמבר 2020 בשעה 08:04
תודה יקירה לטגן כ2 בצלים חתוכים לקוביות ולהוסיף בשר טחון בכמות שאת רוצה (אני שמתי משהו כמו חצי קילו) לטגן ולפורר תוך כדי טיגון עד שיהיה ממש בלי גושים. להוסיף כ10-12 כפות רסק עגבניות (אני אוהבת שזה די סמיך והרבה רסק). להוסיף מעט פלפל שחור, פפריקה אדומה מתוקה ומרק עוף משהו כמו 2-3 כפות. לערבב ולהוסיף כחצי כוס מים ולבשל משהו כמו חצי שעה עד אש נמוכה. להוסיף אחר כך פסטה ולערבב. בתאבון ⁦❤️⁩
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בנובמבר 2020 בשעה 08:35
תודה רבה על המתכון. גם רציתי לבקש.. אפפעם לא עשיתי או טעמתי.. ונמאס לי מהאוכל שאנחנו רגילים אליו.. רוצה לגוון. נראה מעולה!!!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בנובמבר 2020 בשעה 08:36
זה בשר טחון או עוף טחון? והאם אפשר גם עם עוף טחון... ?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך