הבנתי שחומוס קנוי אסור לאכול בהריון.
אם אני מכינה חומוס ביתי כמה זמן אפשר להשאיר אותו במקרר?
ואם אפשר להקפיא אותו כדי שיישמר ליותר זמן, אם כן לכמה זמן אפשר להקפיא?
הריון ולידה
💬7 תגובות
תגובות (7)
משתמשת פורטי14 באוקטובר 2020 בשעה 15:55
אמא שלי מכינה חומוס בעצמה, דבר ראשון יוצא כל כך מושלם שזה לא נשאר יותר מ 4 ימים במקרר, דבר שני לדעתי זה יכול להחזיק סביבות ה 6 ימים לא יותר, דבר שלישי מה שאמא שלי עושה זה היא מבשלת את הגרגירים של החומוס ואז כשזה מתקרר היא מחלקת את זה למנות בשקיות זיפלוק ומקפיאה ואז כל פעם שהיא רוצה להכין היא מוציאה מנה, מפשירה ומכינה ובאמת שזה מרגיש טרי טרי ולא מפחית בכלל מכמה שזה טעים:)
משתמשת פורטי14 באוקטובר 2020 בשעה 16:20
אני מכירה שעד יומיים אחרי ההכנה
משתמשת פורטי14 באוקטובר 2020 בשעה 16:21
הודיה וכשהיא מקפיאה את שאר הכמות וכל פעם מוציאה, כמה זמן זה יכול להישאר במקפיא?