ברור פרינסס,
לבשל פסטה במים ולסנן
לחתוך לקוביות חזה עוף, להשרות אותם בקערה ברוטב סויה וטריאקי, מלח פלפל שחור פפריקה, טיפה כמון, פלפל שחור גרוס קצת שמן ושום כתוש אחד.
לבינתיים לחתוך לרצועות:
בצל
שום
פלפל חריף
גמבה
כרוב
גזר
אפשר גם פטריות, כל ירק שאוהבים
לשים בקערה וגם לתבלן טיפה כמו את החזה עוף.
לטגן על אש גבוהה את החזה עוף בנפרד, אחכ לטגן בנפרד את הירקות ולא עד הסוף שיהיה טיפה חי, להוסיף את הפסטה ולערבב, לבסוף להוסיף את החזה עוף לערבב ולכבות אחרי 2 דקות. אפשר להוסיף שומשום מעל ליופי. בתאבון