☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 600751
משתמשת פורטי
9 באוגוסט 2020 בשעה 04:31
למכירה במצב חדש 600 ש"ח מחולון
קניות
💬
0 תגובות
תגובות (0)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
23 במאי 2019 בשעה 11:02
לחובבות הז'אנר לא צמחונית או טבעונית, אבל אוהבת לגוון פעם בשבוע-שבועיים עם טופו. הכנתי לצהריים היום "שווארמה" טופו עם תבלינים בתנור, עם פיתות כוסמין קטנות, טחינה ועגבניות
אוכל
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
30 באוקטובר 2020 בשעה 19:23
כל פעם שאני בשירותים זה סיוט מתוסכלת כל פעם שאני נכנסת לשירותים כואב לי ממש בזמן שאני עושה (קקי סליחה על המילה) 😞 שבוע 23
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
17 בנובמבר 2020 בשעה 10:12
סימילאק גולד קומפורט- קקי בלי תמונה תינוקת בת 3 שבועות עברה לפני 3 ימים לתמל של סימילאק היום יצא לה קקי ירוק תקין?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
4 בפברואר 2021 בשעה 17:51
ערב טוב תגידו .. אני בתחילת היריון ולפי מה שהבנתי מותר רק אקמול לבן לכאבי ראש הקטע שאני לא מוצאת בשום מקום ! מה אפשר לקחת במקום ? אפשר אופטלגין לבן ?
הריון ולידה
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
10 בפברואר 2021 בשעה 08:06
היי בנות אשמח לעצה, חמתי הזמינה אותנו לשישי שבת מחוץ לעיר אנחנו שומרים שבת אז זה לישון אצלה ואני אהיה ביום שישי שבוע 38+6 הריון ראשון אני לא מרגישה שהלידה מתקדמת אבל עדיין מפחדת להיות מחוץ לעיר ומצד שני מרגישה לא נעים כי לא היינו הרבה זמן מה אתן אומרות ?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
21 במרץ 2021 בשעה 19:16
אין בעיה פורטי ! עלי : 1. כאבים למטה כאילו התינוק מכבה שם סיגרייה עם הרגל 2. כאבו גב וקשיי נשימה בשינה תענוג! 3. החלטתי היום רק כפכפים עד הלידה.. לא מגיעה למטה לשים גרביים או נעליים! כל מה שנופל ממני לרצפה נשאר שם 4. אני אוכלת כמו פיל ! 5. אין שום בגד שנראה טוב עלי 6. אתמול בכיתי כי בעלי ישב במטבח עם הפלאפון " חצי שעה" ולא התייחס אלי ( יודעת בוודאות שזה למטרת עבודה ) בכל זאת בכיתי 7. הבן שלי מקנא מהאח שעוד לא נולד והחליט לקרוא לו " הדבר בבטן שלך " לא אח ולא תינוק ! 8. כל מי שרואה אותי שואל למה את עדיין בעבודה את בסוף תשיעי ואז אני שוב בוכה ! תחילת שמיני אבל נראת פילה סה"כ סבבה .. איך אתם??
אמהות
💬
10 תגובות
👍
1 לייקים