לחובבות הז'אנר לא צמחונית או טבעונית, אבל אוהבת לגוון פעם בשבוע-שבועיים עם טופו. הכנתי לצהריים היום "שווארמה" טופו עם תבלינים בתנור, עם פיתות כוסמין קטנות, טחינה ועגבניות
אוכלאוכל
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 במאי 2019 בשעה 11:53
וואו מהמם נראה מעולה!! אשמח למתכון של הכל👏🏼👏🏼
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 במאי 2019 בשעה 13:25
המתכון הוא רק לטופו.. הפיתות קנויות, הטחינה הכנתי פשוט עם מים ולימון. את הטופו חתכתי לריבועים דקים בעובי חצי סמ בערך, ערבבתי בקערה עם שמן זית, מלח, פלפל, כמון, כורכום, אגוז מוסקט. פיזרתי בשכבה אחת על תבנית בתנור ל20 דקות על 180 מעלות. בתאבון!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 במאי 2019 בשעה 17:14
נראה מעולה ! לא ניסיתי טופו בחיי אבל מתחשק לי עכשיו לנסות ☺
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 במאי 2019 בשעה 22:45
מה הטעם של טופו?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך