שניצל תירס ביתי מתכון בבקשה 🙏🙏
יש לי חשק לשניצל תירס אני אשמח למתכון למי שיש
אוכל
💬9 תגובות👍1 לייקים
תגובות (9)
משתמשת פורטי9 ביוני 2020 בשעה 10:04
וואי יש לי מתכון מעולה שניה שולחת לך..
משתמשת פורטי9 ביוני 2020 בשעה 10:04
*שניצל תירס ביתי/ סיון כהניאן*
מצרכים:
1 קופסת שימורים גרגירי תירס, מסוננת מנוזלים או גרגירי תירס מ-3 קלחים
1 ביצה L
2 כפות שמן זית
3/4 כוס קמח לבן
4 כפות פירורי לחם
1/2 כפית מלח
לציפוי:
1 כוס פירורי לחם
4 כפות שומשום
שמן לטיגון
אופן הכנה:
– במעבד מזון או בלנדר שמים את גרגירי התירס וטוחנים עד שנוצרת תערובת שהיא כמעט חלקה אבל עדיין עם חתיכות קטנות של תירס. ואפשר גם לטחון פשוט 3/4 מהגרגירים למרקם די חלק ואז להוסיף ה-1/4 הנותרים ואותם לא לטחון.
– מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב. מעבירים למקרר לשעה. אם אחרי המקרר התערובת לא מספיק יציבה בשביל ליצור קציצות, עם ידיים רטובות כדי שהתערובת לא תדבק לידיים, פשוט מוסיפים עוד 2-3 כפות קמח. זה בעיקר תלוי כמה טחנתם את התירס וכמה סיננתם את הנוזלים.
– מערבבים בקערה את השומשום ופירורי הלחם.
– יוצרים קציצות עם ידיים רטובות או משומנות ופוחסים לצורת אליפסה.
– עוטפים את קציצות התירס בפירורי לחם ושומשום.
– מחממים שמן במחבת, בגובה 1/2 ס”מ, ומטגנים מ-2 הצדדים עד הזהבה.
משתמשת פורטי9 ביוני 2020 בשעה 10:06
יש לחן במטבח מתכון מעולה
משתמשת פורטי9 ביוני 2020 בשעה 10:07
זה השניצלים שיצאו לי. יצא לי ממש טעים מהמתכון הזה..