שניצל תירס ביתי מתכון בבקשה 🙏🙏 יש לי חשק לשניצל תירס אני אשמח למתכון למי שיש
אוכלאוכל
💬9 תגובות👍1 לייקים

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 ביוני 2020 בשעה 10:04
וואי יש לי מתכון מעולה שניה שולחת לך..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 ביוני 2020 בשעה 10:04
*שניצל תירס ביתי/ סיון כהניאן* מצרכים: 1 קופסת שימורים גרגירי תירס, מסוננת מנוזלים או גרגירי תירס מ-3 קלחים 1 ביצה L 2 כפות שמן זית 3/4 כוס קמח לבן 4 כפות פירורי לחם 1/2 כפית מלח לציפוי: 1 כוס פירורי לחם 4 כפות שומשום שמן לטיגון אופן הכנה: – במעבד מזון או בלנדר שמים את גרגירי התירס וטוחנים עד שנוצרת תערובת שהיא כמעט חלקה אבל עדיין עם חתיכות קטנות של תירס. ואפשר גם לטחון פשוט 3/4 מהגרגירים למרקם די חלק ואז להוסיף ה-1/4 הנותרים ואותם לא לטחון. – מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב. מעבירים למקרר לשעה. אם אחרי המקרר התערובת לא מספיק יציבה בשביל ליצור קציצות, עם ידיים רטובות כדי שהתערובת לא תדבק לידיים, פשוט מוסיפים עוד 2-3 כפות קמח. זה בעיקר תלוי כמה טחנתם את התירס וכמה סיננתם את הנוזלים. – מערבבים בקערה את השומשום ופירורי הלחם. – יוצרים קציצות עם ידיים רטובות או משומנות ופוחסים לצורת אליפסה. – עוטפים את קציצות התירס בפירורי לחם ושומשום. – מחממים שמן במחבת, בגובה 1/2 ס”מ, ומטגנים מ-2 הצדדים עד הזהבה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 ביוני 2020 בשעה 10:06
יש לחן במטבח מתכון מעולה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 ביוני 2020 בשעה 10:07
זה השניצלים שיצאו לי. יצא לי ממש טעים מהמתכון הזה..

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך