פסטה פסטו איך מכינים מבשלים פסטה לבד ואז שמים פסטו אט שצריכים עוד דברים
אוכלאוכל
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 במאי 2020 בשעה 17:46
שמנת פסטו או פסטו?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 במאי 2020 בשעה 17:47
פסטו אני שמה שמן זית בזיליקום ושום כתוש פלפל ומלחבמחבת ואז מוסיפה את הפסטה המוכנה לבפנים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 במאי 2020 בשעה 17:49
שמנת פסטו שמנת לבישול מלח פלפל בזיליקום ושום כתוש (לפעמים ישלי פסטו בבית אז אני שמה בפנים) אגוז מוסקט שמה את הפסטה המוכנה וגבינה מוצרלה או צהובה מה שיש בבית
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 במאי 2020 בשעה 18:23
אם יש לך פסטו מוכן - אז תרתיחי את הפסטה - לחבילה בסיר נפרד - שמן זית 2 כפות, שיני שום כמה שתרצי ( אני הייתי שמה בערך 6 ) ואת הפסטו לחבילה בערך 6 כפות, מלח ופלפל שחור גרוס ולערבב - תוסיפי גבינה צהובה, בולגרית, מוצרלה, פרמזן, מה שבא לך, בהצלחה 🤗

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות