הקטן החליט בשבוע האחרון לאכול הרבה פחות לא ברור לי מה מפריע לו, בן 4 חודשים, אולי שיניים, אולי בטן אולי מפתח משהו ואולי זה בכלל הפטמה שהלילה הגעתי למסקנה. הרופא אמר לא לתת בכח אם לא רוצה לאכול ומחייך אלינו ומצב הרוח טוב, הכל בסדר. יש לכן רעיונות? נשמע מוכר?
אמהותאמהות
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 ביוני 2020 בשעה 05:04
יש מצב שזה תופעת לוואי מהמשבר של ארבעה חודשים. בגיל הזה דברים משתנים. גם אצלי הייתה בעיה עם ההנקה סביב הגיל הזה. אבל אחרי שזה עבר, הכל חזר לקדמותו. פעם היא רצתה לינוק פעם לא. פעם היא נרדמת תוך שנייה, ופעם היא רוצה לשחק ולצחוק ולפטפט כשהיא גמורה מעייפות. גיל שכזה. אבל אם את חוששת, תקחי לרופא אחר. לבדיקה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 ביוני 2020 בשעה 05:17
מפחדת שלא יווצר לו בעיה התנהגותית בקצב הזה, מכה את הבקבוק כם פעם שדוחפים לו את הבקבוק, אולי זה הדרך שלו להגיד לנו שלא נח לו עם הפטמה, לא יודעת, זה מוזר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 ביוני 2020 בשעה 05:20
הוא אוכל תמל אני מבינה. יכול להיות שהפיטמה כבר לא מזרימה לו אוכל כמו שהוא רוצה. מתי העברת לפיטמה גדולה יותר? זה לא מה שייצור בעיה התנהגותית. זה שלב התפתחותי. בהמשך (אחרי גיל שנה) שמעתי על פעוטות שמרביצים לעצמם כדי לקבל יחס. וגם בדיקת גבולות. הבת שלי באיזור השמונה חודשים, התחילה להטיח את הראש שלה אחורנית בכיסא אוכל. (כשהיא לא מרוצה ממשהו) ועכשיו כשהיא בת שנה, היא "מכפכפת" אותי ואת בעלי. וצוחקת. זה שלבים כאלו. תני לו לבטא את עצמו. כמובן כל עוד הוא לא פוגע בעצמו פיזית.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 ביוני 2020 בשעה 06:22
הם מאוד מוסחים ולכן לפעמים אוכלים פחות . האוכל נהיה קצת בעדיפות שניה חח אבל לפחות אצלנו זה עבר והוא אוכל רגיל אולי תנסי להציע בין ארוחות מנות קטנות ?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך