המתכון:
לקלף 3 בצלים לבנים גדולים ולחתוך אותם מהאמצע החוצה ולבשל אותם כ רבע שעה
אחרי הבישול להפריד בזהירות ולתת לזה להתקרר בנתיים
לטגן 2 בצלים בינוניים ו 5 ראשים של שום קצוצים עד הזהבה
ולאחר מכן להוסיף את הבשר הטחון
חצי כוס אורז שבושל חצי בישול עם 3/4 כוס מים
בשר טחון 400 גרם יספיק לסיר כזה להוסיף אותו לבצלים והשום עד שינוי צבע ואז להתחיל עם התיבול :
כף מרק עוף
כפית פלפל שחור רגיל
רבע כפית קינמון
רבע כפית אגוז מוסקט
חצי כפית מלח גס
רבע כוס פטרוזיליה
רבע כוס נענע קצוצה
למלא את הבצלים ולסדר בסיר
רוטב-
3/4 כוס מים רותחים עם כף מרק עוף
3 כפות סילאן
כפית פלפל שחור גרוס
קצת שמן
קצת מלח גס
רבע כפית קינמון לערבב טוב הכל לשפוך על הבצלים
לשים על הבצלים צלחת לסגור עם מכסה ל 60 דקות
אחרי רתיחה להוריד ל 4 או 5 בעוצמה עוצמה בינונית בכיריים
אחרי שעה לפתוח את הסיר להוריד את הצלחת
לחמם תנור ל 180
למרוח כף סילאן טבעי מהול בקצת מים על הבצלים עם מברשת
ולבסוף 25 דקות בתנור על 180 בלי מכסה לקבלת צבע זהוב ויפה.
בהצלחה❤😘
משתמשת פורטי28 באפריל 2020 בשעה 13:32
נראה מעולה😍
אלופה.
5 ראשים של שום או שיניים?
פשוט נשמע כמות גדולה מידי ל400 גר בשר.