אם יש משהוו שאני ממש אוהבת.. אלו בצלים ממולאיםם😍😍
במטבח עם מעייןבמטבח עם מעיין
💬7 תגובות👍1 לייקים

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 באפריל 2020 בשעה 13:15
המתכון: לקלף 3 בצלים לבנים גדולים ולחתוך אותם מהאמצע החוצה ולבשל אותם כ רבע שעה אחרי הבישול להפריד בזהירות ולתת לזה להתקרר בנתיים לטגן 2 בצלים בינוניים ו 5 ראשים של שום קצוצים עד הזהבה ולאחר מכן להוסיף את הבשר הטחון חצי כוס אורז שבושל חצי בישול עם 3/4 כוס מים בשר טחון 400 גרם יספיק לסיר כזה להוסיף אותו לבצלים והשום עד שינוי צבע ואז להתחיל עם התיבול : כף מרק עוף כפית פלפל שחור רגיל רבע כפית קינמון רבע כפית אגוז מוסקט חצי כפית מלח גס רבע כוס פטרוזיליה רבע כוס נענע קצוצה למלא את הבצלים ולסדר בסיר רוטב- 3/4 כוס מים רותחים עם כף מרק עוף 3 כפות סילאן כפית פלפל שחור גרוס קצת שמן קצת מלח גס רבע כפית קינמון לערבב טוב הכל לשפוך על הבצלים לשים על הבצלים צלחת לסגור עם מכסה ל 60 דקות אחרי רתיחה להוריד ל 4 או 5 בעוצמה עוצמה בינונית בכיריים אחרי שעה לפתוח את הסיר להוריד את הצלחת לחמם תנור ל 180 למרוח כף סילאן טבעי מהול בקצת מים על הבצלים עם מברשת ולבסוף 25 דקות בתנור על 180 בלי מכסה לקבלת צבע זהוב ויפה. בהצלחה❤😘
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 באפריל 2020 בשעה 13:32
נראה מעולה😍 אלופה. 5 ראשים של שום או שיניים? פשוט נשמע כמות גדולה מידי ל400 גר בשר.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 באפריל 2020 בשעה 13:36
אם את אוהבת מעודן אז 2 שיני שום 😘
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 באפריל 2020 בשעה 13:42
👍

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך