לתערובת בשר :
בשר טחון חצי קילו
פטרוזליה,כוסברה ( אפשר רק אחד מהם או שניהם)
בצל גדול מגורד
ביצה
פירורי לחם/מצה - 2 כפות
2 כפות שמן
תבלינים- כפית בהרט, כפית תבלין לקציצות או ראס אל חנות, חצי כפית כורכום, פלפל שחור ומלח
לחתוך תפוחי אדמה לחצי, ואז לעוד חצי אבל לא עד הסוף כדי שיהיה אפשר למלא
למלא את התפוחי אדמה בתערובת בשר
לתבול בביצה ופירורי מצה / קמח
ולטגן משני הצדדים אבל לא הרבה זמן
לרוטב:
לטגן בצל , אפשר להוסיף גם סלרי לטיגון
להוסיף 3 כפות רסק
כף פפריקה אדומה
כפית תבלין קציצות/ראס אל חנות
פלפל שחור מלח וכפית מרק עוף
להוסיף מים בערך 2 כוסות או קצת יותר
תראי לפי העין
שרותח להוסיף את התפוחי אדמה ולבשל עד שמתרכך 💕
משתמשת פורטי14 באפריל 2020 בשעה 14:35
תודה רבהה❤❤
משתמשת פורטי15 באפריל 2020 בשעה 08:29
מוסיפה הצעה לריכוך התפוא בהתחלה:
אני בעיקרון חותכת כל תפוא לשלוש ואז באמצע אבל כמובן שזה תלוי גודל.
מה שכן אני מפזרת על התפא החתוך מלח גס ונותנת לזה לנוח חצי שעה ואז שוטפת מהמלח. זה ממש מרכך את התפא והוא לא נשבר כשאת מכניסה את הבשר.
בהצלחה 🙂