בנות ששואבות אני רוצה להתחיל לתת לבת שלי בקבוק כדי שתתרגל גם לבקבוק. בתור התחלה כמה פעמים בשבוע כדאי לתת 'שאוב וכמה בת חודש וחצי אמורה לאכול? שוקלת 5 קילו. בנוסף, מתי אתן שואבות במהלך היום ומתי נותנות את הארוחה בבקבוק?
אמהותאמהות
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 במרץ 2020 בשעה 16:02
וואי 5 קילו יפה! יש נוסחה לחישוב כמה אמורים לאכול תראי באינטרנט. מה שלי עבד זה לשאוב פעם או פעמיים ביום בין ארוחות ורק קצת (60 מל משניהם) כששאבתי יותר נוצר גודש. ושומרת במקרר כמה שקיות כאלה אפשר גם במקפיא שיהיה למקרה חירום. עד עכשיו לא סיימה יותר מ120 מל בהאכלה אבל היא שקלה 4150 פעם אחרונה ששקלו אותה בגיל חודש וחצי. במקרר מחזיק מקסימום 5 ימים.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 במרץ 2020 בשעה 16:06
תודה !! ואת נותנת לה בקבוק אחד ביום קבוע ? אני רוצה להתחיל בהדרגה וקצת חוששת שתהיה לה העדפת בקבוק.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 במרץ 2020 בשעה 18:05
לגביי הזמן לתת , אנחנו היינו בגיל הזה נותנים בקבוק ב11 (גם היה לי מעט חלב כבר בשעות האלה , גם קירבה של בעלי לילד , וגם כמובן ההרגלה לבקבוק)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 במרץ 2020 בשעה 18:05
ב23:00**

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך