☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 538388
משתמשת פורטי
26 בפברואר 2020 בשעה 10:43
המלצה לרופאה שקיפות עורפית היי בנות יש לכן המלצה על רופאה לשקיפות עורפית באזור המרכז שעובדת עם מכבי?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי
26 בפברואר 2020 בשעה 10:44
לכי לבני ברק רבי עקיבא מכבי יש שם שקיפויות ואחלה רופאים ורופאות. תבקשי שיקבעו לך תור לרופאה.
משתמשת פורטי
26 בפברואר 2020 בשעה 10:50
לא בטוחה אם עובדת עם מכבי אבל ממליצה על דר קארינה קריידן במרפאת מור ברמת אביב, היא מעולה וגם עושה 3D שזה מגניב :)
משתמשת פורטי
26 בפברואר 2020 בשעה 11:45
הוד אדוארד בנס ציונה
משתמשת פורטי
26 בפברואר 2020 בשעה 12:18
ג’קי סביליה הרצליה .. אם יש תור פנוי הרווחת
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
2 בינואר 2019 בשעה 22:20
🥰ברוך הבא שבוע 35🥰 נונה קטנה של אמא אני סקרניייייתתתתת כבר לראות אותך אבל חלק מהתפקיד שלי זה גם לשמור עלייך בריאה ושלמה אז תגדלי לך עוד קצת ותצאי שתרגישי מוכנה לעולםם !!
הריון ולידה
💬
11 תגובות
משתמשת פורטי
25 בדצמבר 2019 בשעה 12:06
מוקד אקוגני אחרי בדיקת אקו לב עובר , שאליו ניגשתי בגלל מום מולד שלי , בבדיקה הכל נראה תקין למעט מןקד אקוגני , הרופא לא התרגש מדי , מציינת כי תוצאות חלבון עוברי+שקיפות+סקירה מוקדמת תקינים !!! הסתברות 1:10000 , יש ממה לדאוג ???
הריון ולידה
💬
2 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
29 בספטמבר 2020 בשעה 20:08
אמהות מנוסות צריכה את עצתכן .. אני אמא טרייה יש לי תינוקת בת חודשיים בשבועיים האחרונים היא הולכת לישון לילה רצוף בלי לקום לבקבוק הבעיה היא שהיא הולכת לישון יחסית מאוחר בין 22:00 ל00:00 ומתעוררת בין 7:00- 8:00 וכמו שאני מבינה תינוקות צריכים ללכת לישון הרבה יותר מוקדם .. איך אני מרגילה אותה לזה ומסדרת לה שגרת שינה ?? ( המקלחת לא גורמת לה להירדם ) נרדמת לרוב או על נדנדה או על הידיים ואיך עושים שתרדם בכוחות עצמה במיטה ?
אמהות
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
2 באוקטובר 2021 בשעה 04:55
היי בנות.. הבת שלי בת שבוע אני משלבת לה נוטרילון והנקה/שאוב כשהיא אוכלת מבקבוק היא אוכלת ממש מהר וכל 10-15 סיסי מתחילה להחנק כזה ואז אני מרימה לגרעפס אני נותנת לה בבקבוק של אוונט עם פטמה 1 או לנסינו פטמה 1.. הבנתי שזו הפטמה הכי קטנה אבל זה כל פעם מחדש ממש מלחיץ אותי מה עושים??
הריון ולידה
💬
11 תגובות
משתמשת פורטי
16 בנובמבר 2021 בשעה 21:41
היי בנות שבוע 13, תחושת רעב לא הגיונית תוקפת אותי בדיוק כל 3 שעות, ממש תחושה של כאב שלא מפסיק עד שאני אוכלת, לא משנה כמה אוכלת ומה אחרי 3 שעות אני חייבת לאכול שוב. קרה אפילי שהתעוררתי באמצע הלילה בוכה מתחושת כאב של כיבה ריקה למרות שאכלתי לפני שהלכתי לישון.. מה הייתן מציעות לעשות/לאכול כדי לשמור על תזונה נכונה ולהימנע מהשמנת יתר?
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
31 במאי 2022 בשעה 09:17
בנות משהי כמוני בקהל שלא הפסיקה לעשן בהריון כמה אתן מעשנות , אני יודעת שזה גרוע והכל פשוט לא מצליחה
הריון ולידה
💬
1 תגובות