צריכה מתכון
לבשר אסאדו עם תפו"א וגרגירי חומוס
בסיר אחד בבישול ארוך..
(שלא יהיה מלא תבלינים וגם לא מלא רוטב)
יש למישהי מתכון בשבילי?
אוכל
💬7 תגובות
תגובות (7)
משתמשת פורטי7 בינואר 2020 בשעה 11:02
https://www.tavshilim.co.il/archives/recipe-items/%D7%90%D7%A1%D7%90%D7%93%D7%95-%D7%A2%D7%9D-%D7%92%D7%A8%D7%92%D7%A8%D7%99-%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%A1-%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%98%D7%91-%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%A0%D7%98%D7%99
את הפלפל החריף אני מחליפה במתוק - ואת הדבש מחליפה לפעמים בסילאן - יוצא מושלם!
משתמשת פורטי7 בינואר 2020 בשעה 11:04
מבחינת תפוחי האדמה - אני מוסיפה אותם בערך שעה אחרי שהוספתי את החומוס - חתוכים לקוביות די גסות אבל מידי ואחרי 40 דק' בוטדקת שהכל רך ומוכן