☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 497723
משתמשת פורטי
14 באוקטובר 2019 בשעה 08:49
האם מותר נירות גליצרין בהריון ? אני לא מצליחה להכנס לשירותים
הריון ולידה
💬
4 תגובות
👍
1 לייקים
תגובות (4)
משתמשת פורטי
14 באוקטובר 2019 בשעה 08:57
מותר
משתמשת פורטי
14 באוקטובר 2019 בשעה 10:23
נרות גליצרין מותר (כי הוא לא גורם לעודף תנועתיות במעי ולכן זה גם לא משפיע על הרחם), אבל שמן אבילק ודומיו- אסור.
משתמשת פורטי
14 באוקטובר 2019 בשעה 20:49
מותר הרופאה שלי בעצמה נתנה לי
משתמשת פורטי
15 באוקטובר 2019 בשעה 18:28
תודה בנות
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
26 בנובמבר 2019 בשעה 14:21
מצג ראש היי , אני קצת לחוצה. מתחילה עכשיו חודש שישי..עשיתי אולטרסאונד היום והעובר עדין לא מצג ראש.... הריון קודם כבר מחודש רביעי היה ונשאר מצג ראש.. מניסיון שלכן באיזה שבוע התהפך לכן למצג ראש?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
8 ביוני 2020 בשעה 05:39
מה עזר לכם לרדת במשקל כמעט 3 חודשים אחרי לידה. ומרגישה שאני רק עולה. אני בבית כל היום.. וממש רוצה לרדת!! תנו טיפים מאיפה להתחיל? חייבת לעזור לעצמי. לדעתי אני יותר מלאה מאחרי לידה.. פתאום חולצות לא עולות עלי.. הצילו!!
אמהות
💬
50 תגובות
משתמשת פורטי
15 בספטמבר 2020 בשעה 05:29
מודה שהצלחתן להלחיץ אותי, ואני לא נלחצת בקלות! אם הסגר באמת יגמר עוד 3 שבועות, אהיה בשבוע 33 ועדיין לא קניתי כלום 🙄 כמובן שתכננו לקנות דברים בחול המועד אבל רצה הגורל.... קיצר אין סיכוי עושה בימים הקרובים קנייה אז אם תוכלו לרשום לי מה הכי הכי דחוף לשבועות הראשונים. מה שעולה לי לראש- בגדים ראשוניים כמובן, אמבטיה, עגלה, כסא בטיחות לאוטו, חיתולים.. מה עוד?
הריון ולידה
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
31 ביולי 2021 בשעה 01:19
באמת התייאשתיי בן שנה וחודש ועדיין מתעורר בלילה פעמיים לאכול בקבוקק ולפעמים לוקח לו זמן גם לחזור לישון ובמהלך היום גם אוכל בקבוק מה לעשות איתווו התעייפתיי ועוד יש לי עוד תינוק בן חודשיים😩
אמהות
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
4 בדצמבר 2021 בשעה 11:02
המלצות/ דיס המלצות על ד'ר עידו אלדר למעקב הריון ?
הריון ולידה
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
23 בינואר 2022 בשעה 00:15
פקק רירי ו gbs הי בנות מישהי היתה עם gbs ונפל לה פקק רירי?? אני שבוע 39 +2 הבנתי שהפקק מגן על ההריון מזיהומים וחיידקים.. אצלי ירד לפני כ 3 ימים.. ועדיין אין צירים .. השאלה אם חלילה יש סיכוי שה gbs יפגע בהריון ואם ישנו צורך ללכת למיון .. למישהי יש ניסיון דומה? שירד הפקק.. לא התקדמה לידה והיתה עם gbs???
הריון ולידה
💬
5 תגובות