חיסכון לילדה הבנתי שיש אופציה לבנק או לקופת גמל איפה עשיתן? מה עדיף? ניסיתי לקרוא באינטרנט קצת אבל לא ככ הבנתי...
אמהותאמהות
💬14 תגובות

תגובות (14)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 ביוני 2019 בשעה 12:48
מגדל כי שם אני עובדת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 ביוני 2019 בשעה 13:21
עשיתי בבנק אמנם ריבית נמוכה, אך הרבה יותר בטוח
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 ביוני 2019 בשעה 13:23
מזיי איך עושים את זה? במגדל
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 ביוני 2019 בשעה 13:23
אני גם עובדת שם

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

אני מניקה חדשה אשמח למענה לכמה שאלות🙏 תינוקת בת 17 ימים על הנקה מלאה. כואב לי בפטמות לשנייה בזמן החיבור ואחרי הנקות ארוכות. זה בסדר ועדיין נחשב רגישות של תחילת ההנקה עד הביסוס? מתי הרגישות עוברת פחות או יותר? (אני מורחת משחת לנולין עם קוקוס של לנסינו) בזמן ההנקה אם יש לה התקפים של גזים היא מתפתלת ומושכת לי את הפטמה ברמה אחרת ככה שאני רואה כוכבים. מה ניתן לעשות במקרים של גזים בזמן ההנקה? זה בסדר שהיא עדיין לא תופסת לבד ואני עושה לה פטמת "פיתה" בשביל שתתחבר? מתי מתחילים לבד? לפעמים מספיק לה רק צד אחד. כמה זה קריטי שבהנקה הבאה אני לא זוכרת איזה צד היה? אני שוכחת ופשוט בודקת עם היד איזה צד יותר גדוש ומניקה מהצד הזה. כל לילה במשך כל הלילה היא סובלת מגזים ומתקשה לאכול. גם ביום יש לה אבל פחות חזקים מלילה. נותנת לה ליקצ׳יק שעוזר להתקף שקיים אחרי זה היא אוכלת טיפה מקבלת התקף חדש וככה בלופ. מה עזר לכן? רק מי שהיו לו ממש ממש התקפים חזקים. תודה 🙏
מניקות באהבהמניקות באהבה
💬1 תגובות
תבנית טארט קוטר 24 לבצק: 200 גרם קמח לבן 100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות 50 גרם אבקת סוכר 1ביצה M קורט מלח דק למלית: כוס אגוזי פקאן חצאי פקאנים 2/3כוס סוכר חום כהה קורט מלח דק 2/3כוס סירופ מייפל 2 ביצים M 50 גרם חמאה מומסת קישוט: 1/2כוס אגוזי פקאן חצאי פקאנים אופן הכנה מכינים את הבצק: מכניסים למעבד מזון את הקמח, אבקת הסוכר, המלח והחמאה ומעבדים עד שמתקבלים פירורים דקים. מוסיפים ביצה ומעבדים בקצרה רק עד שהפירורים מתגבשים לבצק. עוטפים בניילון ומכניסים לקירור למשך כשעה. מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים לעלה דק ומרפדים את התחתית והדפנות של תבנית פאי. מחממים תנור לחום של 170 מעלות. מכינים את המילוי: מכניסים למעבד מזון עם להב קיצוץ את כל מרכיבי המילוי ומפעילים את תוכנית הקיצוץ 3 פעמים. שופכים את המילוי לתוך קלתית הבצק, מסדרים מלמעלה חצאי פקאנים במעגלים ומכניסים לתנור ואופים כ-35-40 דקות עד שהמלית מתייצבת והבצק מזהיב.
אור קולד - בישולים ומתוקיםאור קולד - בישולים ומתוקים
💬4 תגובות👍7 לייקים