בקשה לבשלניות יש למישהי מתכוון טוב לסלט בטטה?
הריון ולידההריון ולידה
💬11 תגובות

תגובות (11)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בינואר 2019 בשעה 00:36
עוקבתת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בינואר 2019 בשעה 00:56
סלט רגיל כמו שאת אוהבת ותוסיפי בטטה אפויה ובולגרית ... אני עושה עם חסה מלפפון עגבניה תירס זיתים שחורים טונה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בינואר 2019 בשעה 03:29
סלט בטטה ברוטב צ`ילי מתוק ופקאנים מסוכרים סלט בטטה אפויה טעים וקל להכנה בתיבול רוטב צ`ילי מתוק, רוטב סויה, בצל ירוק ופקאנים מסוכרים שבורים 300 קלוריות למנה, 143 קלוריות ל-100 גרם. סלט בטטה קל בסגנון ביתי מצרכים למתכון (4 מנות/יחידות, 209 גרם למנה\יחידה) בטטה - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (626 גרם), קלופות חתוכות לקוביות 2 ס"מ. שמן קנולה - 5 כפות - סה"כ (50 מ"ל) שום - 3 שיניים, כתושות. רוטב צ`ילי מתוק - 6 כפות - סה"כ (60 גרם) רוטב סויה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל) פקאן מסוכר - 1/4 אריזת ניילון - סה"כ (25 גרם), 1/4 כוס פקאנים שבורים. בצל ירוק - 1/4 כוס-קצוץ - סה"כ (12 גרם), פרוס. בזיליקום - 3 כפות-קצוץ - סה"כ (9 גרם), או פטרוזיליה. פלפל ירוק חריף - 1/2 יחידה בינונית - סה"כ (14 גרם), לא חובה - חתוך לקוביות קטנות. 4 מנות/יחידות: תלוי בגודל המנה. אופן הכנת המתכון 1. מערבבים את קוביות הבטטה עם השמן, ואופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות עד שהבטטה זהובה ורכה. 2. מוציאים את הבטטה מהתנור ומניחים בצד להתקרר (טיפ חשוב: תתנו לבטטה להתקרר מכיוון שאם תערבבו כשעודה חמה - היא תתפרק, תהפוך לפירה, תבשל את הירק וזה ייתן טעם ומראה ישן לסלט). 3. בינתיים מערבבים את יתר מצרכי הסלט, ומערבבים בעדינות עם הבטטה. 4. הרי לכם סלט בטטה טעים וקל להכנה - בתיאבון הקרדיט לאלישבע דה-סילבה !
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בינואר 2019 בשעה 05:22
אושר הוא נשמר טוב במקרר יום יומיים או רק לאותו הרגע שהכנת?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות