גזים 😱 בואו נדבר על זה, בשיא הכנות ! גזים בהריון ! מה נסגר ?! מזה הדבר הזה ?!?!?! רחמים על בעליייי ומתערבת איתכן שאני לא היחידה...
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 בספטמבר 2018 בשעה 09:19
את לא היחידה ועם הכאבי בטן ולא נעים בכלל 😂
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 בספטמבר 2018 בשעה 09:28
אני איתך אחות... מסכן בעלי. באמת.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 בספטמבר 2018 בשעה 09:29
איתכן בננות.. קמה מזה בלילה זה נורא!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 בספטמבר 2018 בשעה 20:25
זה אסון אין ספק

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

תבנית טארט קוטר 24 לבצק: 200 גרם קמח לבן 100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות 50 גרם אבקת סוכר 1ביצה M קורט מלח דק למלית: כוס אגוזי פקאן חצאי פקאנים 2/3כוס סוכר חום כהה קורט מלח דק 2/3כוס סירופ מייפל 2 ביצים M 50 גרם חמאה מומסת קישוט: 1/2כוס אגוזי פקאן חצאי פקאנים אופן הכנה מכינים את הבצק: מכניסים למעבד מזון את הקמח, אבקת הסוכר, המלח והחמאה ומעבדים עד שמתקבלים פירורים דקים. מוסיפים ביצה ומעבדים בקצרה רק עד שהפירורים מתגבשים לבצק. עוטפים בניילון ומכניסים לקירור למשך כשעה. מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים לעלה דק ומרפדים את התחתית והדפנות של תבנית פאי. מחממים תנור לחום של 170 מעלות. מכינים את המילוי: מכניסים למעבד מזון עם להב קיצוץ את כל מרכיבי המילוי ומפעילים את תוכנית הקיצוץ 3 פעמים. שופכים את המילוי לתוך קלתית הבצק, מסדרים מלמעלה חצאי פקאנים במעגלים ומכניסים לתנור ואופים כ-35-40 דקות עד שהמלית מתייצבת והבצק מזהיב.
אור קולד - בישולים ומתוקיםאור קולד - בישולים ומתוקים
💬4 תגובות👍7 לייקים