ממי למדתן לבשל? וטיפים לבישולים ומתכונים קלים

שאלה, ממי למדתן לבשל?❤️ אותי אף אחד לא לימד לבשל בשום שלב בחיים, פשוט הייתי לוקחת טיפים מאנשים, טיפים מהאינטרנט ורוב המתכונים שלי הם מהאינטרנט, אינסטגרם.. אני כל יום מכינה אוכל חדש חם איך שבעלי חוזר הביתה מחכה לו ארוחה חמה כל יום משהו אחר, עכשיו יצא לנו לדבר על הקטע של האוכל לפני שלושה ימים וסתם שאלתי אותו ״איך האוכל שלי טעים לך?״ (הוא אף פעם לא אומר אם טעים או לא מה לשפר מה להוסיף) ואז הוא ענה לי ״סביר״ ושאלתי אותו מה זאת אומרת, אז הוא ענה ״סביר זה טוב״ וכאילו קודם כל מעליב כי אני מבשלת לו יום יום אז למה הוא לא אומר כלום, ודבר שני מה זה סביר?🫠🥲 בנימה זאת אם יש לכם טיפים לבישולים נגיד של עוף בתנור תבישילים עם קציצות, מאכלים מיוחדים שאני יכולה להכין לו (אני עם שתי קטנים בבית אז קצת רחמים🥲❤️)
💬7 תגובות❤️1 אהבה

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 באוגוסט 2026 בשעה 13:37
קודם כל כל הכבוד שאת מנסה, משתדלת וזה ראוי להערכה אני יכולה להבין למה נפגעת אני אומנם מבשלת מגיל 16 אבל גם אני בעצמי למדתי באינטרנט מבחינת האוכל והטעמים זה עניין של זמן ומיומנות בעיקר מבחינת הכמות של התבלינים והכל לי יש מתכון פשוט שבעלי מכור אליו שזה עוף (כרעיים,שוקיים, כנפיים) מה שאתם אוהבים תפוח אדמה פרוסות עגבניה פלפל אם אוהבים בצל מערבבת עם שמן שמה מרק עוף גריל עוף פפריקה כורכום מלח מפלפל ושולחת לתנור על 180 מעלות עד שמשחים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 באוגוסט 2026 בשעה 13:40
חחחח סביר עלק ..סביר זה לחם עם טחינה יש נשים שבכלל לא מבשלות הבעל אוכל כל היום בחוץ או אצל אמאשלו אז קודם כל שיעריך שמחכה לו כל יום ארוחה חמה ואת עוד עם 2 קטנות שזה שיא הראוי להערכה אז שאפו לך❤️ ואני אומנם באתי מבית מרוקאי של אוכל ותבשילים אבל בקושי הייתי נכנסת למטבח לאט לאט למדתי ממתכונים מאמא מהאינטרנט פשוט תשאלי אותו מה הוא אוהב ומתחבר הרבה פעמים גם הייתי מתייעצת עם חמותי ומביאה ממנה מתכונים כדי שיהיה לו טעים ויזכיר לו טעם של בית זה לא בושה לאט לאט לומדים ומשתפרים❤️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 באוגוסט 2026 בשעה 15:13
יש כמה אנשים שאני עוקבת אחריהם באינסטגרם ואני מכינה מתכונים שלהם.. אני עושה אחד לאחד כמו במתכון יוצא לי מהמם.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 באוגוסט 2026 בשעה 15:29
חצוף קצת האמת...את טורחת בשבילו כל יום למרות שאת עם שני ילדים וזה מה שיש לו להגיד סביר? גם אם לא שיא הטעים לו יכול להגיד לך זה בכלל לא משנה זה טעים לי כי את טורחת בשבילנו תודה. אני חושבת שזה יפה שלמרות שזו התשובה שנתן לך את עדיין שואלת פה על טיפים לבישול כדי לרצות אותו יותר. אני מקווה שהוא שווה את זה. לגבי טיפים- הטיפ שאני נותנת לך זה קודם לדבר עם בעלך ולהאיר את תשומת ליבו לטרחה ולאכפתיות שלך כלפיו.