היי אמהות🤍 חייבת התייעצות. אני אמורה להתחיל ללמוד ביוני קורס של 10 חודשים…

היי אמהות🤍 חייבת התייעצות. אני אמורה להתחיל ללמוד ביוני קורס של 10 חודשים שמצריך ממני לנסוע 3 פעמים בשבוע למרכז( אני גרה בדרום ככה שאצטרך להתייחד ברכבת) קרה שגיליתי אתמול שאני בהריון( ממש בהפתעה היינו בשוק אבל כמובן שאנחנו שמחים) אני אמורה ללדת בע״ה 3 חודשים לפני שיגמר הקורס. יש פה אמהות שעברו לימודים תוך כדי לידה ולקחו את התינוק איתם לשיעורים? כמה זה הזוי שאני חושבת בכלל על לנסוע ברכב/ת איתו לשם ולשבת בכיתה אחרי לידה? אני פשוט עם שני ילדים בבית כבר ואני יודעת שאם לא השנה, אני פשוט לא אעשה את זה.
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 באפריל 2026 בשעה 16:53
וואו גילת מאוחר על ההריון?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 באפריל 2026 בשעה 16:53
תשאלי את המכללה אם מסכימים להביא תינוקות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 באפריל 2026 בשעה 16:55
השאלה אם יסכימו לך להיכנס איתו לשיעורים. את יודעת אם את יכולה להעדר למספר שיעורים אחרי הלידה? מתי תצטרכי לחזור? אין לך אפשרות להשאיר עם משהו למשל בעלך או אמא שלך? בילדה הראשונה הייתי בתואר ראשון וחזרתי אחרי חודש ללימודים בעלי עבד משמרות ערב והיה עם התינוקת בבוקר ובהמשך אמא שלי הייתה איתה. בילדים הבאים כבר הייתי בתארים מתקדמים אז לא היו לי הרבה קורסים ופעם בשבוע שהייתי צריכה לנסוע לשיעור הייתי או משאירה אצל אמא שלי או לוקחת איתי מישהי ששמרה על התינוק מחוץ לכיתה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 באפריל 2026 בשעה 17:07
אני עשיתי תואר ראשון תוך כדי לידת 2 ילדים אחד בשנה הראשונה אחד בשנה השניה.(לידה ושבועיים אחרי תקופת מבחנים) אם המקום מאפשר,זה אולי יהיה קצת מורכב אבל אפשרי לגמרי במיוחד בטווח הגיל הזה עד 3 חודשים שבו הם לרוב יונקים וישנים ולא דורשים יותר מיזה(שוב,לרוב)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 באפריל 2026 בשעה 08:17
אני ילדתי תוך כדי קורס גם של 10 חודשים אבל אצלי הלימודים היו פעם בשבוע אז פעם בשבוע הזו בעלי היה שומר על התינוק
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 באפריל 2026 בשעה 08:55
אני ילדתי תוך כדי לימודים אצלנו יש אישור להביא תינוקות ללימודיל אז הייתי לוקחת אותה איתי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 באפריל 2026 בשעה 16:16
יש אישור להביא את התינוק..גיליתי אתמול אחרי סטיק חיובי ובדיקת בטא. נתתן לי אומץ ללכת על זה,תודה❤️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 באפריל 2026 בשעה 18:39
מה את מתחילה ללמוד? לדעתי זה תלוי עד כמה הלימודים יצריכו ממך ריכוז כי תינוק לוקח המון אנרגיות, אבל כמובן שהכל אפשרי אם יש מספיק רצון

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

שלום לכולם פרסום הנס !!! כמה טוב השם הייתי רוצה לשתף אותכם בסיפור האישי שלי ואם למישהי אחת זה יתן תקווה אני את שלי עשיתי .. בגיל 25 אחרי 4 חודשים של נישואים שאני מנסה להיכנס להריון גיליתי לראשונה שיש לי שחלות פוליציסטיות . המחזור שלי כל החיים היה סדיר ואף רופא לא ראה שיש לי שחלות פוליציסטיות לקחתי את הידיעה הזאת ממש קשה כי הרופא שאמר לי על השחלות אמר שזה מקשה על כניסה להריון ולא טרח להרגיע אלא להפך. באותו יום שגיליתי שלחו אותי למרפאת פוריות להתחיל תהליך של טיפולים להיכנס להריון (היה לי בעיה של היעדר ביוץ בגלל מחזור לא סדיר שמגיע מהשחלות הפוליצסטיות) . בערב של אותו יום לקחתי על עצמי 40 יום של נשמת כל חי ועשיתי את סגולת 18 הנרות ביקשתי להיכנס להריון והבטחתי לפרסם את הנס שלי. במהלך החודש הזה במקרה יצא לי להיות בהפרשת חלה עם רבנית מושלמת שאמרה לאמא שלי (לידי) שהחודש אכנס להיריון והטבילה הקרובה במקווה תהיה הפעם האחרונה לפני ההריון ושהיא רואה תאומות (היום בדיעבד אני יודעת שכנראה הכוונה הייתה לגיסתי שהייתה בהריון באותה התקופה עם בת ואלי שגילו שיש לי בת ) . קופצת בסיפור קדימה סיימתי את ה40 יום ואת הסבב של הטיפולי פוריות הראשון וחיכיתי לתשובה לדעת אם אני בהריון או לא ( הייתי צריכה לבדוק את זה בתאריך 7/7 כשבועיים אחרי הזריקה האחרונה ) וביום שבת 30/6 הרגשתי לא טוב והלכתי למיון שם עשו לי בדיקת הריון ויצא שלילי . טסתי לחול יום למחרת וביום שישי 5/7 שאני בחול התחלתי לדמם וחשבתי שקיבלתי מחזור ( חשוב לציין שהכל הזמן הזה אני אומרת בקול שאני בהריון גם לבעלי גם להורים שלי מתנהגת ככה לא שותה אלכוהול לא מעשנת ממש כאילו אני כבר יודעת) . יום שבת 6/7 הדימום הפסיק , הנחתי שזה בגלל הזריקות ופשוט התעלמתי מזה ביום ראשון 7/7 החלטתי שאני עושה בדיקת הריון ובום 2 פסים !!! מה הסיכוי?? אחרי שאמרו לי במיון שאני לא בהריון והיה לי דימום . לא סיפרתי לאף אחד חזרתי לארץ ויום שלישי 9/7 עשיתי בדיקת דם ואכן הבטא יצא גבוהה ואני בהריון. ברוך ה׳ מאז עברתי הריון בסיכון עם סכרת מטופלת באינסולין וקיצור צוואר שחייב אותי להיות בשמירת הריון (גם לאחר הגילוי של קיצור הצוואר היה חשש להפלה מאוחרת/לידה מוקדמת בשלב שהתינוקת לא תשרוד עשיתי את הסגולה של רחל אימנו וביקשתי ללדת אחרי 9 חודשים מלאים בידיים מלאות ילדה בריאה ושלמה) ואחרי הריון של 9 חודשים מלאים בשבוע 39+2 ילדתי ילדה בריאה בידיים מלאות תודה להשם 🙏 מה המסקנה ?? לא להפסיק להאמין ולבקש גם ביאוש הגדול ביותר ! גם שאמרו לי שאני לא בהריון במיון המשכתי להאמין שכן גם שראיתי את הדימום המשכתי להאמין שכן ! האמנתי בלב שלם שהחודש אהיה בהריון . כמה טוב ה׳ תאמינו בו תבקשו ממנו הוא כאן לעזור לנו תמיד !
💬3 תגובות❤️1 אהבה👍3 לייקים