בבקשה דחוף אני בלחץ קצת שבוע 6 בול היום. ‏לאורך כל היום יש לי כאבי מחזור חזקים…

בבקשה דחוף אני בלחץ קצת שבוע 6 בול היום. ‏לאורך כל היום יש לי כאבי מחזור חזקים יחסית ‏עד עכשיו הרגשתי אותם בדרך כלל בערב וזה היה נסבל ‏ופתאום היום זה מפריע לי לאורך כל היום מרגישה שהם קצת יותר חזקים ‏וגם כאבים מוזרים כאלה בבטן בצד פתאום כמו כאבים באיברים מסוימים ‏אציין גם שאני יכולה למצוא את עצמי לא אוכלת אפילו 8 שעות מרוב שהבטן שלי נפוחה ואני מרגישה מלאה ובתכלס לא אכלתי היום כלום חוץ מאדממה בבוקר ‏זה תקין עוד מישהי חווה את זה?
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 באפריל 2026 בשעה 18:03
‏בנוסף אני מה זה חלשה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 באפריל 2026 בשעה 18:07
ככה זה שליש ראשון. גועל נפש. עייפות תחושת מלאות, משמינות כי הגוף אוגר נוזלים, זה אמור לרדת בסוף השליש. כאבי המחזור, בגדול, זה התרחבות של הרחם. הכאבים במחזור זה כשהרחם מתכווץ. אז זה כואב ככה גם כשהוא גדל. אבל! אם הכאבים לא מפסיקים ואת מרגישה שמשהו לא תקין או חוששת לכי תיבדקי. שלא תגלי באיחור שמשהו בהריון לא בסדר וזה יעמיד אותך בסיכון. עדיף להיות "היסטרית" ואז לגלות שהכל בסדר, מאשר לא לגלות שמשהו היה לא תקין מאוחר מדי.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באפריל 2026 בשעה 04:39
תמיד שיש כאבים חזקים כדאי לבדוק כי את לפני בדיקה ועדיף לראות שההריון ברחם תעברי אצל הרופא בכל מקרה היה לי ככה גם כאבי תופת שמערים משינה בדקתי והכל היה תקין התרחבות הרחם