משתמשת פורטי3 באפריל 2026 בשעה 14:56
חייבת לפרוק בבקשה אל תשפטו אותי.
ילדתי לפני 10 חודשים ילד ראשון, ההריון היה מדהים נהנתי מרובו, הרגשתי זורחת ויפה... הלידה היתה לא קלה אבל ראיתי את הצד החיובי והחלמתי.. היה קצת דיכדכוך אחרי לידה אבל גם מזה הצלחתי לצאת ואני מאוהבת בילד שלי ברמות.
האומנם, נכנסתי להיריון שני כשהוא היה בן 3 חודשים, כלומר אני כרגע שבוע 31... צריכה ללדת ביום הולדת שנה שלו בדיוק... (מתוכנן לגמרי רציתי צמודים)
אבללללל
ההריון הזה נוראי. קודם כל אני הפעם בהריון בסיכון גבוה בגלל כל מיני בדיקות... התסמינים בהריון הזה פי אלף יותר חמורים, בחילות הקאות, טחורים, הכל פי כמה וכמה יותר... המזג אוויר לא מאפשר לי לשים את השמלות שאהבתי בהריון הקודם ואני מוצאת את עצמי עם טרנינגים מגעילים שחלקם לא עולים עליי יותר.. אם זה לא מספיק גם פיתחתי אלרגיה. לתכשיטים מכסף אז אפילו את זה אני לא יכולה לשים... המלחמה הזאת תוך כדי שאני עם תינוק וההריון כזה קשה... חוסר אמפטיה מהסביבה כי זה הריון שני ומשום מה לאנשים פחות אכפת... לא נעים לומר אבל אני ממש שונאת את זה. שונאת את ההריון הזה. מחכה כבר ללדת ולסיים עם זה. נמאס לי ממש.
יש לי עוד חודשיים ואני לא יודעת איך אני הולכת לסחוב את זה. אין לי כוחות בגוף. בא לי לבכות כל הזמן אין לי חשק לכלום אני רק יורדת במשקל בהריון הזה כי אני מקיאה ועם בחילות כל הזמן, הכל קשה לי מרגישה מכוערת וענקית... זהו אין פזמון 😭
💬5 תגובות❤️2 אהבה👍1 לייקים