רותחת וצריכה עצה! בגלל המלחמה אני ובעלי והילדים ואחותו ובעלה והילדים הלכנו…

רותחת וצריכה עצה! בגלל המלחמה אני ובעלי והילדים ואחותו ובעלה והילדים הלכנו להורים של בעלי כי אין לנו לא מקלט ולא ממד, ואמא שלו כל היום אומרת כמה שקשה לה איתנו ועם הילדים שלנו, רק לגבינו, לגבי האחות כלום מפנקת דואגת מנקה אחריה הכל, ואני בינתיים בהריון נקרעת עושה לה הכל בבית וככה היא מתנהגת.. כל היום שומעת אותה מרכלת עליי ועל הילדים שלי עם האחות שרק מתסיסה.. לא יכולה יותר בא לי לקום ולעוף מכאן. הבעיה שאנחנו גרים שעה נסיעה ובעלי לא רוצה הוא מפחד על הילדים.. לא יודעת מה לעשות.
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 במרץ 2026 בשעה 17:13
קומי עם הילדים ותלכי... השפיות הנפשית הכי חשובה בימים האלה... ככה לפחות לדעתי...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 במרץ 2026 בשעה 17:20
גם לפי דעתי קומי ותלכי על תסבלי התנהגטת כזאות גם ככה תקופה רגישה ואת בהריון קודם תשמרי על עצמך
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 במרץ 2026 בשעה 17:22
תעופי משם זריז היא יותר מסוכנת מהטיל
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 במרץ 2026 בשעה 17:33
יש לך אפשרות לנסוע אולי להורים שלך? לסבתא .. מישהו עם ממד
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 במרץ 2026 בשעה 17:44
תחפשי איר בינדבי עם ממד וסיימו תסיפור את ממש לא צריכה לשבת שם ולסבול נפשית תסעו כשיש הפוגה או באמת מקום קרוב שם באירבינדבי בעלך צריך להעמיד אותה במקום זה גועל נפש
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 במרץ 2026 בשעה 18:15
תנסי ללכת למשפחה שלך אם יש שם ממד או מקלט
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 במרץ 2026 בשעה 18:46
אין אפשרות ללכת למקום אחר לצערי..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 במרץ 2026 בשעה 19:20
אחותי אין מה לעשות במצב הזה רק לנשוך שפתיים תמשיכי לכבד אל תרדי לפסים אישיים אבל את ממש לא צריכה לעשות הכל בבית אך ורק מה שקשור אלייך ולילדים כמה שפחות לרצות תישארי רק כדי לשמור על הילדים שלך במצב הזה אומרים שזה לא יקח עוד הרבה זמן וגם בעלך יכול לדבר עם אמא שלו ולהסביר לה שתהיה יותר רגישה אל תתביישי שהוא ידבר איתה בסוף את צריכה שיכבדו אותך ושיהיה לך נעים להיות שם וכמה שפחות להיות בסביבתם אם יש מרפסת להיות במרפסת לשחק עם הילדים שלך ולהתעלם לקחת הכל בחיוך זה ניסיון מה׳ .

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך