איך מגמלים ילד לילי לשירותים בשלב זה?

היי בנות בן 3 וארבעה חודשים גמול מפיפי במהלך היום חצי שנה קקי מוכן לעשות רק בטיפול עשה כמה פעמים באסלה והפסיק. בלילה הוא ישן עם טיטול והוא מחכה ללילה בשביל לעשות קקי בטיטול מה אני יכןלה לעשות ??
💬1 תגובות

תגובות (1)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בינואר 2026 בשעה 06:04
אל תעשי כלום, גם הבן שלי היה ככה בגילו, היום הוא בן 5, זה פשוט קרה לבד אחרי שהנחתי לו בנושא, היינו מדברים מידיי פעם ממש בקטנה על הנושא וזה שיחררתי עד שזה בא ממנו לבד הוא ביקש וזה הפסיק. לדעתיי בלסד אצל בנים הגמילה קצת יותר מורכבת.

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

היי בנות רציתי לשאול משהו בבקשה מי שיכולה לקרוא ולהגיד מה דעתה אשמח הייתי בטיפת חלב היום וזה אחרי שלא הייתי חודשיים אצלם מפאת חוסר בתורים, הוא בן חצי שנה עכשיו מה שאומר מגיל 4 חודשים, בקיצר במהלך החודשיים האלה תפסתי תור לרופאת ילדים שכבר תעשה לו ביקורת כי לא הצלחתי להשיג את טיפת חלב, הרופאה בדקה את הטענות של טיפה שאמרו שהוא לא במשקל תקין לגרף הנורמה שלהם והיקף ראש קטן לממוצע, הרופאה בדקה ושקלה אותו ואמרה לי שהכל בסדר לגילו הוא בגרף הממוצע וראש תקין, אחרי חודש (אתמול) הייתי בטיפה ושם אמרו לי שהראש שלו עדיין לא השתנה והוא נתן קפיצה ״לא נורמלית״ במשקל . אמרתי לה אית זה הגיוני בקופה אמרו לי שהגל בסדר היא קראה לאחות אחרת שגם תבדוק אותו וההיא גם אמרה אותו דבר כמו הראשונה, ואז הן אמרו שבקופת חולים המשקלים לא מכויילים משהו כזה וקורים אצלם הרבה טעויות של משקל ומדידת ראש ושהן שונאות את זה שהולכים להיבדק בקופה כי הם גורמים להם לבלבול.. לא הבנתי את האינטרסים שלהם למה הוא חושבים שרופאה מבינה פחות מהם לא יודעת כבר כל מי לסמוך מה שבטוח לקחתי בערבון מוגבל כל דבר שהן ממליצות בטיפת חלב עוד מהביקור הקודם שלי שם!!!
💬13 תגובות