היי בנות, אני בחודש חמישי להריון ומרגישה שבעלי מאז תחילת ההריון ממש לקח צעד אחורה במיניות שלנו הוא תמיד היה יחסית רגוע ולא היה יוזם על בסיס יומי זה היה ממוצע של פעם פעמיים בשבוע, יכול להיות שזה נבע גם מהעומס בעבודה וכו אבל מתחילת ההריון אנחנו יכולים שלא לשכב חודש וזה יראה שזה אפילו לא יפריע לו זה פוגע ברמות אני מרגישה שזה קשור למשיכה אליי, יש לציין שלא שמנתי בצורה מוגזמת כמובן שהגוף משתנה בהריון אבל לא יותר רצתי לדעת אם זה לגיטימי , אולי גברים מפחדים או נגעלים לשכב בידיעה שיש עובר בבטן או שזה נשמע חריג?
💬13 תגובות

תגובות (13)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בינואר 2026 בשעה 15:41
גם אנחנו ככה בול.:/
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בינואר 2026 בשעה 15:46
תנסי לשאול אותו.. זה הכי טוב במקום שסתם תתחילי להסתבך
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בינואר 2026 בשעה 15:57
דיברתי איתו באחת מהפעמים שממש הייתי בדאון הצפתי את זה בפניו והוא אמר שהוא באמת לא עושה את זה בכוונה אבל הוא טרוד בעבודה מאוד זה באמת נכון מבחינת העבודה ועל פניו זה הגיוני שזאת הסיבה אבל זה עדיין לא מתיישב לי שהוא לא יוזם כבר חודש השאלה אם שמעתן על גברים שסולדים מלשכב בתקופת ההריון? אולי הם חושבים על העובר וזה גורם להם לסלידה?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בינואר 2026 בשעה 16:00
הרבה פעמיים זה גם עניין של לחץ לא בהכרח מהעובר אלה מהעתיד .עסוקים עם העבודה וחושבים מה האלה כי הכל עומד להשתנות מבחינה כלכלית מבחינת הזוגיות שלכם הכל פשוט משתנה והם לפעמיים לא משתפים בלחץ שלהם או בשאלות שיש להם בכל נושא ההריון ולידה. אני אישית היתי שואלת אותו על העתיד מה הוא רואה ואם יש דברים שמלחיצים או מרגשים אותו ... בסוף גם לגברים המיניות קשורה מאוד ברגש ולחץ

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות