משתמשת פורטי4 בינואר 2026 בשעה 05:07
בנות בבקשה תעזרו לי.
הריון ראשון- שבוע 7.
יש לי בחילות ממש קשות,ויצא שאני מקיאה מידי פעם (קשה אבל סביל)
אתמול ביום שבת התעוררתי מנוזלת קצת והבחילות הפכו להקאות כל חצי שעה והקאות קשות כי אני לא מסוגלת לאכול כלום ואני קמהמוקדם כי לא מצליחה לישון עם הבחילות האלה!
הייתי במוצאי שבת בטרם כי לא יכלתי יותר והם נתנו לי פרמין ונוזלים כי התייבשתי ובאמת הרגשתי יותר טוב כשיצאתי מהם. לאחר שעה/שעה וחצי כשאכלתי משהו שוב היה לי להקיא ובמהלך הלילה שוב הקאות של כמו נזלת/ליחה.
בדקתי וזה באמת משהו שקורה כשיש בחילות בוקר ונזלת בגלל שהליחה נוזלת לגרון וזה גורם להקאה במיוחד אצל נשים שרגישות בהריון.
מה אני עושה?? השעה שוב 7 בבוקר לקחתי מחלה לא מסוגלת לעבוד ככה אבל לא מסוגלת גם להיות ככה בבית כי אני כל היום מקיאה ונשברת מזה.
בבקשה מישהי שזה קרה לה ויודעת להגיד מה עוזר! בבקשה! אני ממש סובלת.
אני בדרכ לוקחת בונגסטה אבל כרגע לא לקחתי כי זה לא כזה עוזר לי ברגיל וקשה לי לבלוע כדורים עכשיו(גם את החומצה הפולית)
💬3 תגובות