מה הייתן אומרות לחברה שהיתה בהריון יחד אתכם ועכשיו עוברת הפלה?
שלחתי לה עוגה לשבת
חשוב לי מאד לשמור איתה על קשר (אנחנו בקשר הזוגות) ולא רוצה שזה יפריד ביננו.....
💬12 תגובות👍2 לייקים
תגובות (12)
משתמשת פורטי2 בינואר 2026 בשעה 13:46
למה שזה יפריד זה לא אשמתך? מה זה קשור תדברי איתה תחזקי אותה תהיי לידה אבל אם היא מחליטה לקחת צד להתרחק ממך אז בעיה שלה מה את קשורה
שיהיה לה בהצלחה
משתמשת פורטי2 בינואר 2026 בשעה 13:53
כן דברי איתה ותנסי לשמר מהצד שלך בד בבד תני לה גם את זמן שלה. לפעמים זה שהיא לא תדבר / תיזום שיח מצידה זה לא כי היא לא רוצה המשך בחברות שלכם אלא השקט, הזמן שיכול לרפא מעט.
את אלופה וכמה הלב שלך גדול ואוהב
משתמשת פורטי2 בינואר 2026 בשעה 14:28
למה שיפריד? מה זה אשמתך שזה קרה? לפעמים יש דברים שהם מעבר ליכולות שלנו תשלחי לה הודעות תחזקי אותה זה הכי חשוב
משתמשת פורטי2 בינואר 2026 בשעה 15:14
אני הייתי בצד השני והחברה החליטה לא לשתף אותי לגבי ההריון שלה לאורך הדרך וזה היה לי ממש קשה כי זה חלק גדול מהחיים שלה ורציתי לשמוע וגם הסתקרנתי. בדיעבד הייתי שמחה אם היא הייתה פותחת איתי את זה, כי ביקשתי ממנה לשתף והיא אמרה בידעבד שהיא עדיין חששה. לי אישית הרגיש ממש לא נעים שגם כדהיא סיפרה לי על ההריון (לא גיליתי לה ישר עליי) היא כזה התנצלה כי ידעה שאנחנו מנסים. במקומך הייתי רואה אם היא מתעניינת בהריון לענות לה ואם לא לכבד את זה גם, אבל תני לה לסמן לך ואל תחליטי על דעת עצמך, זה הכי לא נעים.