אני ובעלי דתיים היה לבעלי לפני שהתחתנו ידידה מהעבודה שעבד בעבר שהם בעבר היו בקשר מאוד טוב, הוא סיפר לי לפני שהתחתנו שפעם אחת גם נפלו למגע נישוק וכו' עשתה איתו שבתות אך היא לא מעוניינת בו לקשר רציני והוא כן רצה להתחתן איתה . בתחילת הנישואין ראיתי פעם הודעה ממנה ששלחה לו עם מילות חיבה כמו מאמוש חיים שלי וכו. לקחתי את המספר שלה ושלחתי לה הודעה שאני מבקשת שלא תשלח לבעלי הודעות, היום הוא נשוי וזה לא מתאים קשרים עם ידידות וכו היא אמרה שתכבד אותי אבל שאדע שהם כמו משפחה ובלה בלה בלה.. יום אחד שוב תפסתי בפון שלו שיחה של שעה וחצי עם מספר שכתוב עליו "ארון למסירה" וגילתי שזה המספר שלה. האמת שהתפוצצתי יצאתי עליה ועליו אמרתי לה שהיא אישה זולה חסרת כבוד והם אחרי הפיצוץ ניתקו קשר. יום אחד בעלי נסע לעבודה רחוקה מהבית ונצרך לישון שם. אני צלצלתי רואה שהוא בממתינה המון זמן לאחר יום גילה לי שדיבר איתה רק כדי ללבן עניינים ולבקש מחילה , אמרתי לו נשמה ללבן עניינים ולבקש מחילה לא שעה וחצי שיחה. שלחתי לה הודעה מאיימת שאם אני אגלה שוב שהיא בקשר איתו אני אדאג להרוס לה קידום בעבודה שרצתה ויש לי קשרים שם מפה לשם עכשיו תפסתי שאחד החברים שלח לו את המספר שלה והוא ניסה לצלצל. יש לציין שפעם היה מצלצל רק כאשר היה ריבים בנינו השבוע האחרון הכל היה מעולה והתפלאתי מאוד פעם אחרונה שאיימתי היא צלצלה וקיללה והתחרפנה. אמרתי לה שתפסיק לדבר עם גבר נשוי אני מאוד מתוסכלת מהמצב עייפה וממש לא מרגישה פייר ששמים אותי בסיטואציה הזאת מה אתן הייתן עושות?
💬59 תגובות

תגובות (59)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בינואר 2026 בשעה 01:55
אחרי פעם אחת שדיברת והוא חזר ואז הוא ראה שלא קרה כלום הוא כבר לא מפחד . צר לי הוא התחייב לך לא היא! אם לא תקומי ותגידי שאת רוצה טיפול /ערבות מדמות רוחנית רב או משהו בסגנון . ברעיון לערב משהו מבחוץ אין לך מה לעשות איתו . את לא הביבי סיטר שלו ואם הוא חוזר לדבר איתה שוב ושוב לא משנה על מה! אין לך מקום בקשר הזה למה אם יש לך מריבה קטנה איתו את צריכה להרגיש אולי הוא ידבר איתה ?? מה את סוג ב' לא מגיע לך יחס בסיסי של אישה נשואה?? תחשבי על עצמך!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בינואר 2026 בשעה 02:01
אני פשוט בהלם תקשיבי היא נוראית זה ודאי! אבל גבר שלא מכבד את אישתו ושם אותך במקום השני זה נורה אדומה!! תציבי לו עובדה שאת התחתנת איתו ורק איתו וכמו שהוא לא רואה אותך מדברת עם גברים אחרים ככה גם הוא צריך להיות להגיד לו אתה בחרת בי והייתה לך הזדמנות להחליט עם מי להתחתן ואם הבנאדם עדיין לא יקלוט ללכת לרב ולהתייעץ מה הצעד הבא שלך.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בינואר 2026 בשעה 02:04
הבעיה היחידה היא בעלך.. היא יכולה לעשות מה שהיא רוצה בחיים שלה ותזהרי שלא תתבע אותך על איומים והטרדה. אם בעלך הוא כזה, זאת הבעיה שלך. לא היא.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בינואר 2026 בשעה 02:19
וואי אני בהלם שולחת לך חיבוק ענק! את אישה חזקה אל תזלזלי בעצמך. דבר שני תדברי עם בעלך בעיקר כשאתם דתיים אין מקום לדבר כזה.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות