משתמשת פורטי1 בינואר 2026 בשעה 21:46
שיתוף/פריקה.. אני בחורה רזה, אבל לא רזה רגיל.. רזה רזה.. מה זה אומר? פחות מ45 קילו ולא אפרט.
כל חיי אני נלחמת בשיניים כדי לעלות במשקל.. תשאלו למה?? ובטח תגידו אלוהים נותן בשר למי שאין שיניים.. אז בואו תקשיבו טוב לפני שמחשבות כאלה קופצות לכן לראש שאתם רואות מישהי מאד רזה ברחוב.. אני לא אוהבת לאכול, זה אומר שאוכל פשוט לא מושך אותי אבל בצורה מוגזמת.. ככה כל חיי כן מאז שאני מכירה את עצמי אני עושה דיאטות השמנה כדי לא להצתמק מידיי.
אני מסוג הבנות שכל יום חוזרות הביתה בלי שלפחות 2 אנשים העירו לי על המשקל..״רוצה שאלמד אותך איך אוכלים?״ או ״אין לך אוכל בבית? לפני כמה ימים זה שבר אותי, מישהי אמרה לי ״את נראית חולה, את לא נראית טוב״ ….מי את? מי פאקינג את שתגידי לי דבר כזה? שתגידי למישהו שהוא לא נראה טוב… אני כאילו לא מבינה את זה ברמה קיצונית. תחשבו שמישהי הייתה אומרת לכן בעבודה ״ואי את כל כך שמנה את נראית חולה, את חייבת להרזות״ זה נורמאלי? הייתן נושמות? אז קבלו —-> נשים רזות מאד שזה בגנים שלהן, לרוב סובלות מחוסר תחושת רעב ואף לא יתגרו מאוכל כלל.
ועזבו את זה, אתן יודעות מה זה לעשות דיאטת השמנה?? זה אחד הדברים הקשוחים, דמייני לעצמך שסיימת לאכול את ארוחת הצהריים שלך ושבעת ועשית כבר גרעפס, ובום מגישים לך עוד צלחת .. בחילה של החיים.
אם קראת עד לפה, אני מבקשת ממך דבר אחד, תעשי הכל כדי לא לדבר עם מישהו על משקל הגוף שלו או על נראות כללית. אף אחד לא יודע מה עובר על האיש/ה שמולך ועם מה היא מתמודדת.
בין אדם לחברו קודם כל, בלי קשר לאישה לאישה מלכה.
💬4 תגובות❤️4 אהבה👍6 לייקים