הבנתי שבסופגניות של רולדין יש אלכוהול במרכיבים (בטיגון או משהו כזה)
ואכלתי כמה סופגניות נראלכן זה בסדר?
ובכללי למה לא רושמים שזה עם אלכוהול או משהו לא הבנתי??
💬7 תגובות
תגובות (7)
משתמשת פורטי11 בדצמבר 2025 בשעה 15:25
לדעתי אין בעיה זה בתוך בצק שטוגן זה מאבד מהאפקט נראלי
וגם אם כן זה כמות מאוד מזערית
משתמשת פורטי11 בדצמבר 2025 בשעה 15:27
אבל את לא חושבת שזה לא תקין שהם לא אומרים?? בחיים לא הייתי חושבת שיש בזה אפילו טיפה אלכוהול
משתמשת פורטי11 בדצמבר 2025 בשעה 16:41
ההולכוהול מתהדה בחום גבוהה.
אין מה לדאוג.
נשאר רק הטעם לפעמים ורכות של הבצק.
כך שהכל בסדר