הבנתי שבסופגניות של רולדין יש אלכוהול במרכיבים (בטיגון או משהו כזה) ואכלתי כמה סופגניות נראלכן זה בסדר? ובכללי למה לא רושמים שזה עם אלכוהול או משהו לא הבנתי??
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בדצמבר 2025 בשעה 15:25
לדעתי אין בעיה זה בתוך בצק שטוגן זה מאבד מהאפקט נראלי וגם אם כן זה כמות מאוד מזערית
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בדצמבר 2025 בשעה 15:27
אבל את לא חושבת שזה לא תקין שהם לא אומרים?? בחיים לא הייתי חושבת שיש בזה אפילו טיפה אלכוהול
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בדצמבר 2025 בשעה 16:41
ההולכוהול מתהדה בחום גבוהה. אין מה לדאוג. נשאר רק הטעם לפעמים ורכות של הבצק. כך שהכל בסדר

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות