משתמשת פורטי9 בדצמבר 2025 בשעה 19:20
הקדמה
הילד בן 3, התינוקת בת 4 חודשים כולה 🙏🏻
ממש מבאס אותי לבאס את בעלי אבל היום הוא בא ורצה לעשות סקס ואני פשוט עייפה מהכל אבל מודה גם על הכל
אני קמה לבד בלילות גם לתינוקת וגם לילד בן השלוש , התינוקת בעצמה מעירה אותי פעמיים וכל פעם כזו זה לשעה כי עד שהיא מסיימת בקבוק וחוזרת לישון זה שעה.. וגם הפעוט לרוב כל לילה קם בין אם זה בגלל שהוא רטוב מפיפי או כי נפל לו המוצץ, ואני זו שמתעוררת אליו גם כן.
בעלי ישן בסלון כי אומר שעצם זה שהתינוקת מתעוררת בלילה למרות שאני זו שמאכילה וקמה אליה זה מעיר אותו ולכן לא יכול לישון במיטה ליד התינוקת אז מעדיף בסלון ולכן הוא גם לא שומע את הילד כשהוא מתעורר ויוצא שאני קמה איזה 4 פעמים בלילה בכיף.
ביום למחרת אני לא תמיד מצליחה לנוח יחד עם התינוקת, יש עוד סידורים לעשות ולא יכולה כל יום להישאר בבית ולכן אני פשוט על אדי שינה ואני זו שמתקתקת את הבית כל הזמן ואת כל הכביסות שכל יום עושה מכונה ומקפלת את ההיא מאתמול וכלים וניקיון כללי וסדר כללי של הבית , הכל אני ברוך ה' כי אני בבית עם הילדה אבל אני לא נחה שורה תחתונה.
ואמרתי לבעלי שנתכוונן עם הסקס יותר לקראת סופש כי זה ממש מתיש אותי באמצע השבוע כשיום למחרת אני לא נחה גם ככה וגם בלילה אני לא באמת נחה אז ככה שאין לי חשק בעיקר בגלל שאין לי כוח עכשיו אני מותשת בסוף היום כל יום.
ועכשיו הוא סוג של נפגע ממני כי אני כאילו לא עובדת על היחסים בינינו, אבל זה לא נכון, פשוט רוצה יותר לקראת סופש כשיום למחר הוא זה שקם לילדים ויכול לתת לי קצת זמן לנוח אז אין לי בעיה. הוא ישן לילות שלמים ולא נמצא אחהצ כל יום עם שני הילדים ביחד אז ברור שיהיה לו כוח.
שוב מודה על הכל ועל הקושי ולא מתלוננת אבל כשזה בא עם עוד אחריות שצריכה גם איפשהו לספק אותו באמצע שבוע אני כבר אתמוטט, ואמרתי לו אין בעיה בסופש אז הוא אומר שבסופש לא בהכרח אולי יהיה לו חשק.
מה אני אמורה כבר לעשות? בכוח כשאין לי כוח ולמוטט את עצמי?
אני טועה איפשהו אני אמורה לעשות עוד השתדלות ואני לא יודעת?
💬15 תגובות