היי, לאחר הכנסת מוצקים כמה הנקות תינוק יכול לבקש, יש לציין שהיא בת 6 וחצי חודשים והיא התחברה ממש לאוכל, אשמח לשמוע מנסיונות שלכן
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 בדצמבר 2025 בשעה 17:42
מניסיון שלי של ילדה שאהבה אוכל מתחילת המוצקים - בהתחלה זה לא גרם לה ממש הפחתה רצינית של הנקות, זה לא החליף הנקות אבל זה אחלה שלב של חשיפה לאוכל, הקשבה לגוף, ללמוד ללעוס ולבלוע וצריך לקחת הכל בפרופורציה. ביסוס הארוחות אמור לקרות יותר סביב גיל שנה ולא בתחילת המוצקים כמו שנוטים למהר ולדחוף אוכל כדי להניק פחות או להפחית בקבוקים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 בדצמבר 2025 בשעה 17:45
הוא יכל לבקש בדיוק את אותה כמות הנקות כמובן הוא יבקש בהתאם לצורך הרגשי ולא רק רעב חשוב לדעת את זה. אצלי לצערי הרב בגלל שהייתי צריכה להכניס את הגדולים למסגרת אז עד שבעה חודשים הם ביססו לי שלוש ארוחות וזה היה במקום הנקה. עכשיו אני לא מתכוונת בכלל למהר כמובן שמגיל חמישה חודשים חושפת לטעימות ומגיל חצי שנה כבר אתחיל לבסס ארוחות אבל! אני לא אצפה להחליף ארוחה בהנקה . אני בגישה של אני מביאה את רוצה גם לינוק? באהבה לא מונעת מצד שני לא תמיד מציעה לה וגם אם מציעה אז כשעה אחרי האוכל.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 בדצמבר 2025 בשעה 18:37
לי אישית חשוב ממש ההנקה בגלל זה עד גיל שנה אני רק נותנת טעימות לא ארוחות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

רוצה להגיד פה לכל הבנות! את בסדר גמור! שום דבר לא ישבור אותך! את חזקה! מושלמת! לביאה אמיתית! אין יותר טובה ממך ! מה שאת עושה זה הכי נכון! אף אחד בעולם לא יבין את הילד/ה שלך יותר טוב ממך! אז מה שעלית כמה קילוגרמים?! אין לך מה לדאוג הכל יחזור ! את תהיי הרבה יותר יפה הרבה יותר מושלמת ממה שהיית לפני! את כלכך חזקה שהצלחת להגיע לרגע הזה! גם אם את לפני לידה וגם אם את אחרי לידה ! אישה זה עוצמה , אישה זה כח! תיהי הכי אמיתית אם עצמך! תיהי מי שנוח לך להיות! על תתביישי לבקש עזרה במקרה וקשה , זה לא בושה זו עוצמה ! כמה סיפורי לידה והריון יש פה ואולי אפילו דומה למה שהיה אצלך אבל את! את זה משהו אחר עברת את התהליך כמו גיבורה ! את צריכה להיות גאה בעצמך! בכל מה שעשית עד עכשיו! גם אם את חושבת שהסביבה לא מבינה אותך תדעי שאת לא היחידה שמרגישה ככה! אבל זה זמני, זה עובר , הכל עניין של זמן! וכל מה שנעשה , נעשה לטובה!
💬3 תגובות❤️3 אהבה👍14 לייקים