מתוסכלת ולא מתפקדת. עם בחילות נוראיות מהבוקר עד הלילה. לא מסוגלת לאכול כלום. לא חיה חיים נורמליים. כל היום במיטה ורוצה למות מבחילות. הרופא נתן לי מרשם לבונגסטה אבל מתלבטת אם לקחת כי אני רואה מתגובות פה שההפסקה של הכדור לא פשוטה, והרוב בכלל לא מצליחות להפסיק אפילו עד סוף ההריון. כבר לא יודעת מה עדיף. פשוט מתוסכלת כבר וכל היום בוכה. לא יודעת מה לעשות. בבקשה מי שלוקחת או שהפסיקה אשמח שתמליצו לי מה לעשות.
💬32 תגובות

תגובות (32)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בדצמבר 2025 בשעה 16:04
ברור שתיקחי! שטויות אני לקחתי ומתי שהרגשתי יותר טוב הפסקתי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בדצמבר 2025 בשעה 16:07
מבינה אותך ממש אני בהתחלה גם לא רציתי להתחיל כי בכללי לא באלי על תרופות וכדורים בהריון אבל הגעתי למצב שאין ברירה ואני חייבת ווואלה אומרת לך זה הציל אותי באמת, אני לוקחת רק כשאני חייבת ויש כמה ימים ברצף שאני לא לוקחת ולא מרגישה חוסר כלשהו אז אני חד משמעית ממליצה לך לקחת זה יעשה לך פלאים.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בדצמבר 2025 בשעה 16:08
תקראי על החומרים שמהם עשויה הבונג׳סטה, אנטיהיסטמין( מה שמביאים נגד אלרגיה) וויטמין b כלשהו, אף אחד מהם לא ממכר! אז אין סיבה שתתמכרי, בנות מפסיקות לפני שהיו צריכות וחוזר הבחילות כי לא עבר להן הבחילות עדיין, וכן יש כאלה שיש להן בחילה כל ההריון. אל תסבלי! תנסי כדור אחד לפני השינה זה החזיר אותי לחיים, הייתי גם ככה כל היום במיטה זה מתכון לדיכאון..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בדצמבר 2025 בשעה 16:11
אם בונגסטה לא עוזר לך תנסי זופרן, כדור יותר חזק

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות