יש פה מישהי שהכינה לחמניות בשר מקמח תופח? (אני יודעת שהקמח הזה לא מתאים כי אופן ההכנה זה עם שמרים) אבל עדיין מנסה את מזלי אולי מישהי עשתה ויצא לה ממש טוב אז אשמח למתכון . אין לי קמח רגיל יש לי רק קמח תופח
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 בדצמבר 2025 בשעה 16:25
את יכולה לעשות עם שמרים וקמח תופח אני תמיד מוסיפה א, אפיה לחלות שלי יוצא פצצה תעשי את המתכון הזה: קילו קמח (תופח או להוסיף א. אפיה) 2 כפות שמרים 6 כפות סוכר חצי כוס שמן 500 מל מים פושרים/חמימים כף מלח (לקראת סוף הלישה) להתפיח שעה לעשות צורות להבריש ביצה להתפיח שוב 40 דקות ולתנור על 210 מעלות טורבו 9-10 דקות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 בדצמבר 2025 בשעה 21:01
וואו איזה מתכון יא תותחיתתתתת עלללללל איזה הסבר אמאלה אני מתעלפת!!!!!! אני מתה כבר להכין מחר !!!!!!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 בדצמבר 2025 בשעה 21:01
השאלה אם אפשר להכין את הבצק ולהשאיר לילה במקרר?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 בדצמבר 2025 בשעה 21:03
שאלה לי אלייך כמה זה 500 מל מים בכוסות? (כוס חדפ קרה או חמה) . ו9 או 10 דקות זה לא קצת זמן? לא עדיף להוריד מעלןת ולהוסיף זמן? ולגבי הצורות את עושה חלות קטנות או שגדולות? ואם כן כמה חלות יוצא מזה?