טעימה ראשונה לתינוק- איזה ירק ראשון? ואיך מכינים אותו?
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 בנובמבר 2025 בשעה 07:51
קישוא, עדיף באידוי אם אין אידוי אז בישול
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 בנובמבר 2025 בשעה 08:58
הבנתי שאפשרי גם להתחיל מבטטה/ תפוח אדמה לבשל ואז לטחון דק, ובהתחלה מביאים חצי כפית, מקסימום כפית בהצלחהה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 בנובמבר 2025 בשעה 10:30
איך מבשלים? אין לי סיר אידוי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 בנובמבר 2025 בשעה 11:01
אז פשוט תבשלי במים, קלוף כמובן