היי, אני בשבוע 8 🙏🏼 מבחינת אימונים - אתן מתאמנות כרגיל? התאמנתי לפני בזומבה והרופא אמר בלי קפיצות אבל מתלבטת אם זה קפיצות שעדיף להימנע (כמובן שאם מרגישה שזה מוגזם עוצרת). מבחינת מסעדות - עדיין לא סיפרנו לאנשים, מה אתן עושות במצב כזה? נגיד מבחינת הגבינות אם הן מפוסטרות או לא? כמובן שאת הדברים הידועים אני לא אוכלת. ולגבי מפוסטרות - בולגרית מקופסא (נגיד אלה של פיראוס) אתן אוכלות רק בפתיחה או גם אחרי זה? שמעתי שזה מכיל חיידקים אחרי הפתיחה ולכן רצוי שלא לאכול ולא יודעת אם זה נכון. תודה!
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות👍1 לייקים

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בנובמבר 2025 בשעה 08:27
אפשר להתאמן כרגיל. אין שום בעיה לקפוץ. מציעה לעקוב אחרי דר מיקי לביא, רופא שמתמחה בכל העניין של פעילות גופנית בהריון. מביא את המחקרים הכי עדכניים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בנובמבר 2025 בשעה 08:28
לגבי האימונים- אני אישית עכשיו שבוע 28 והייתי מתאמנת בכוח לפני כן, ובהריון הורדתי משקלים אבל עדיין המשכתי להתאמן.. לגבי הבולגרית- בגלל שזה גוש גדול אחריי כל פעם אני שמה את זה בניילון נצמד חדש כי אני ממממששש אוהבת הכי חשוב לא לשטוף אותה במים כי אז זה מייצר חיידקים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בנובמבר 2025 בשעה 08:30
אם התאמנת לפני הריון את גם יכולה להמשיך בהריון, אבל הייתי מוודאת לגמרי לגבי זומבה כי זה באמת הרבה קפיצות לגבי מסעדות - להמנע מגבינות במים -אם כן אז רק אחרי שהותח על מחבת/חומם להמנע מפסטרמות/סביצ׳ה/בשר חי/נע וכו׳ להמנע מכבד עוף להשתדל לבקש שירקות ופירות יהיו שטופים היטב בגלל הריון ביצים תמיד לבקש שיבושלו עד הסוף לא לאכול ביצת עין/עלומה/נשפכת. מיונז שהוכן במקום לא לאכול וגם לא חומוס או סלטים מוכנים מהסופר וגם לא במסעדה אני בכללי נמנעתי מחומוס. זהו נראה לי אם יש עוד משהו תוסיפו חח

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך