אני רוצה לתת לבן שלי טעימות תפוח עץ .. איך אני מרככת את זה? מה להרתיח זה לא מאבד מהויטמינים?
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בנובמבר 2025 בשעה 11:34
אני הייתי טוחנת בבלנדר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בנובמבר 2025 בשעה 11:58
אידוי או לטחון אותו ככה בלי הקליפה כמובן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בנובמבר 2025 בשעה 13:02
לרסק בפומפיה, עדיף מפלסטיק כי המתכת פוגעת בויטמין c
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בנובמבר 2025 בשעה 13:08
גם אני הייתי מגרדת בפומפייה רך עסיסי וטעים