דימום אחרי לידה: מתי אפשר לטבול?

סקרנית תוך כמה זמן עבר לכן דימום אחרי לידה אני כמעט 5 שבועות אחרי עדין רואה קצת דם😔 לדתיות שבנינו כמה זמן אחרי כבר יכלתי לטבול?
💬10 תגובות

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בנובמבר 2025 בשעה 10:45
ממש הגיוני, לדעתי לי לקח יותר מחודש וחצי עד שהפסיק לגמרי ויכולתי להתחיל לעשות שבעה נקיים..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בנובמבר 2025 בשעה 10:48
חודש עבר הדימום, שבוע אחר כך טבלתי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בנובמבר 2025 בשעה 10:52
6 שבועות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בנובמבר 2025 בשעה 10:53
טבלתי אחרי 6 שבועות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בנובמבר 2025 בשעה 10:56
בבדיקת משכב לידה הייתי עדיין עם דימום (6 שבועות מהלידה) אבל זה היה דימום לא ברור כי הלוכיה נגמרה לי אחרי בערך שבועיים שלושה ואז הפסקה של כמה ימים ופתאום דימום שוב, חשבתי שזה מחזור אבל בסוף זה נמשך לי כמעט עוד 3 שבועות והלכתי לרופאה ואמרה לי שזה הורמונאלי ורשמה כדורים, בכל אופן דימום של אחרי לידה אמור להמשך בערך עד 6 שבועות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בנובמבר 2025 בשעה 10:59
חודש
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בנובמבר 2025 בשעה 11:27
חודש וקצת עבר לי דימום ואז מתחילה שבעה נקיים..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בנובמבר 2025 בשעה 11:27
תלוי כל אחד משהו אחר ..

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

תגידו לי בנות שלא עובדות עם הילד בבית והבעל עובד מרוויח 12 אלף או 10 אלף בחודש איך אפשר להשכיר דירה? איךךךךך???? תעזרו לי אני מתה לעוף מהבית של ההורים שלי אנחנו גרים אצלהם ולא קל פה בכלל אנחנו עם ילד 1 ועכשיו בהריון 2 ב"ה . איך עוברים לדירה (גרים בפ"ת) ומשלמים את כל ההוצאות שאני לא עובדת עם ילד בבית? אני ובעלי מעדיפים שאשאר עם הילד בבית למה אני לא מסוגלת להכניס אותו לגן שכל יום יש התעללות בתינוקות ופעוטות אני באמת לא מסוגלת בגלל זה נשארנו אצל ההורים(כי הייתה אפשרות) אבל אני כבר לא יכולה להשאר פה באלי את השקט שלי את הזמנים ואת הסדר שלי . ובנוסף יש לי 2 אחיות שגם גרות פה בבית (בת 21 ועוד אחת בת 12) למרות שהן עוזרות המון עם הילד זה עדיין קשה גם כשאני מכינה אוכל כל העולם בא והאוכל נגמר ואז יוצא מצב שאין לבעלי אוכל ולילד לא נשאר אז צריכה להכין נגלה נוספת וזה מאוד קשה ואני בד"כ מכינה כמויות גדולות של אוכל וגם לא תמיד נשאר כי כל האחיות באות עם הילדים וגם הבעלים והם אוכלים וכמובן שהם באים אני מציעה לאכול וישר מוזגת אני לא אחת שמסתירה או שמה בצד אני לא אוהבת וזה לא נעים. תמיד הסירים על הגז כדי שכולם יאכלו אבל וואלה אני עובדת קשה מאוד פה וגם כל הבלגן נופל עליי אני מנקה ומסדרת וזה קשההההה ברמות . בקיצור חפרתי איך משכירים דירה שהאישה לא עובדת ועם הילד בבית? אוף באלי בית לבד עם בעלי והילד ושיהיה לנו קל .
💬25 תגובות👍1 לייקים