היי, הכנתי היום לילדים עוגיות שושנים שיש בהם חלבונים. וממש בא לי לאכול. העוגיות במתכון הם היו 160 מעלות למשך כ 15 דק. האם ניתן לאכול? מצרפת תמונה לאחר אפיה. הקצף ביצים עוד רטוב כזה כמו שעוגיה צריכה להיות
💬9 תגובות❤️1 אהבה👍4 לייקים

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בנובמבר 2025 בשעה 20:50
מתכון בבקשה😍 ומותר כי זה היה בתנור וחומם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בנובמבר 2025 בשעה 21:09
יואווו פליז תרשמי מתכון עשית לי חשק ממש!! וכן אני הייתי אוכלת, זה היה בתנור זה לא חי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בנובמבר 2025 בשעה 21:18
בטוח? כי הקצף עדיין רך העוגיה לא יבשה .. ומעלה לכן מתכון. שנים עושה אותו וממש מוצלח . לגרסה פרווה נוטורינה בטעם חמאה במקום החמאה ומיץ תפוזים במקום החלב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בנובמבר 2025 בשעה 21:19
מ

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות