מה לגבי לאכול במסעדה שמגישה כחלק ענק מהתפריט אוכל נע (דגים ובשרים?) מנה שעברה בישול מלא נראה לי פחות מדאיג אבל מנות קרות כמו סלטים וכאלה אני חוששת אם יכול להיות שזה מסוכן בגלל הקרשי חיתוך סכינים וכו שמשתמשים לדגים נאים וכדומה.
💬1 תגובות

תגובות (1)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בנובמבר 2025 בשעה 14:29
אני החלטתי לא לאכול סלטים בחוץ. בלי קשר למה שאמרת שהוא מוצדק יש את העניין של שטיפת ירקות ופירות שלא מקפידים כלכך וזה יכול להכיל טפילים וחיידקים מסוכנים. תאכלי רק מה שעבר בישול טיגון או אפייה