לפני שבוע וחצי עברתי הפלה נדחית עם כדורים שבוע 6+2. היה דופק והפסיק. זה היה…

לפני שבוע וחצי עברתי הפלה נדחית עם כדורים שבוע 6+2. היה דופק והפסיק. זה היה היריון ראשון שלי. הייתי בבדיקה והכל בסדר הרחם נקי ואני שמחה שההפלה מאחוריי אבל אני עם תחושת מועקה שלא עוזבת וכל כך מפחדת מהעתיד ומזה שכל היריון יסתיים ככה ואני מפחדת שלא אצליח להיקלט הרבה זמן. אשמח לעידוד ):
💬14 תגובות👍1 לייקים

תגובות (14)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בנובמבר 2025 בשעה 17:21
חיבוק דבר ראשון❤️ חברה שלי עברה גם הפלה בשבוע 7 ואחרי חצי שנה בערך נקלטה שוב והיום יש לה בן בן 3 חודשים בריא ושלם🙏🏾🙏🏾🙏🏾 יש גם סופים טובים תנסי להישאר אופטימית!!!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בנובמבר 2025 בשעה 17:28
אהובה עברתי גם אני הפלה בהריון הראשון , ברוך ה אחרי חודשיים נקלטתי שוב ולפני חודשיים וחצי ילדתי. מאחלת לך להכנס עוד החודש להריון בריא ותקין בידיים מלאות . הייתי גם לחוצה מכל הבדיקות ושיסתיים בסדר פשוט לא להכנס לזה יותר מידי לשחרר ויהיה בסדר ❤️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בנובמבר 2025 בשעה 17:58
נקלטתי בביוץ הראשון שבועיים אחרי ההפלה שגם קרתה בשבוע 6 פלוס
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בנובמבר 2025 בשעה 18:30
גם אני עברתי הפלה בהריון הראשון זה לא קל נפשית אבל בעז"ה תכנסי שוב להריון תקין בקרוב ותזכי ללדת ביידים מלאות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בנובמבר 2025 בשעה 18:42
תאמיני שיהיה טוב, וכך יהיה. הכל קורה לטובה מאמי 💖
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בנובמבר 2025 בשעה 18:47
היי, שולחת לך חיבוק גדול! ❤️ גם לא זה קרה, הריון ראשון שבוע 10 חוויתי הפלה. וברוך השם אחרי חודשיים נקלטתי ועכשיו אני כבר בחודש 6 ברוך השם! ברור שיש את הדאגה הזו והמחשבה והפחד וזה לגיטימי. אבל יש דברים שלא בשליטתנו לא משנה מה נעשה. אז הכל בסדר ובעזרת השם אני מאחלת לך הריון תקין ובידיים מלאות!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בנובמבר 2025 בשעה 20:58
הי יקרה. קודם כל אין יאוש בעולם כלל... אני עם עשרה ילדים בלי עין הרע ובין ההריונות היו לי פעמיים ככה... הריון נדחה... זה בסדר. אז הרופאת נשים הסבירה לי שזה כל כך נפוץ שאני לא צריכה להתרגש מזה ולא לדאוג לגבי פרי בטן... זה לא אומר כלום על הריונות עתידיים... רק חשוב מאוד בכדי שלא יהיו עיכובים לבדוק שחלל הרחם נקי לחלוטין משאריות... כי לפעמים זה יכול להשפיע... שיהיה לך בהצלחה. השם אוהב אותך... מישהי אז אמרה לי שנשמות כאלו רק "מבקרות" בתוך רחם דל אישה כשרה ןחוזרות מתוקנות... יש נשמות שבאות רק "ללטף" את העולם... כי הן קדושות ומתוקנות ואת זכית להיות זו שתעשה את החסד עם הנדמה הזו. אשרייך... חזקי ואמצי ואל תפסיקי לקוות ןלהתפלל השם איתך!!!

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

התייעצות יש לי גיסה ממש לא נעימה. המערכת יחסים מולה בהמון סיטואציות היא חד צדדית, היא תמיד ה"מסכנה" זאת שתמיד צריך לעזור ולתת לה. בפועל היא ממש לא כזאת. לפני שנה, כשחמתי הייתה עוזרת להוציא את הילד מהגן, היא הייתה מצמידה את הבת שלה אל חמתי קבוע לפחות פעם בשבוע והיא הייתה יחד עם חמתי ובאה אלינו לבית למשך שעה שעתיים לפחות עד שבעלי חוזר. לא הייתה שואלת אותי או מעדכנת פשוט מצמידה אותה לחמתי שנמצאת אצלנו 3 /4 פעמים בשבוע כשעוזרת לי להוציא את הגדול. ככה זה נמשך שנתיים, לי לא הייתה בעיה מיוחדת הבן שלי היה משחק וכשבעלי היה חוזר מהעבודה הם היו הולכות ולפעמים נשארות עוד. אחרי שנתיים נולדה לי תינוקת, שוב גיסתי ניסתה "להמשיך עם המסורת" ולי זה לא התאים כי היא לא ילדה קלה ואני לא הייתי ישנה בלילה אז אמרתי לחמתי שזה לא מתאים. מאותה פעם היא לא הביאה אותה והילדים היו נפגשים אחרי צהריים כשגיסתי היית. מתאמת איתי , כמובן שעשיתי הכל בכיף והיא הייתה אוכלת אצלנו הכל. תמיד זה היה אצלנו הייתה מזמינה את עצמה. עכשיו יום חמישי האחרון הבן שלי אמר לבעלי שהוא רוצה לבוא אליה. פעם ראשונה מזה שש שנים שהוא מבקש ללכת אליה. בעלי התקשר לגיסי (אח שלו) אמר לו אם אפשר לקפוץ גיסי ישר אמר כן בטח. אחרי רבע שעה הוא שוב מתקשר ומחרטט שזה לא מתאים שהילדה הקיאה אתמול . עכשיו ברור לי ממש שזאת גיסתי התעצבנה עליו שהבן שלי יבוא. ואני ממש מבינה סיטואציות כאלה שלא נוח זה ממש בסדר ומקובל, אבל בגלל שאמרו לו גן ואז לא , ובגלל שהיחסים איתה באופן עקבי כאלה של קשר חד צדדי זה ממש מכעיס אותי והחלטתי שעכשיו הבת שלהם לא תבוא אלינו יותר. אם רוצים שיפגשו אצל סבתא וגם זה במינון שאני אקבע ואף אחד לא ינחית עלי ילדה בלי תיאום. מה דעתכן?
💬2 תגובות