הבת שלי בת 7 וחצי חודשים אני איתה בבית מאז שהיא נולדה כי אני באמת מאמינה שזה הדבר הנכון היא תינוקת חסרת מנוחה קשה לה לישון כל שעה וחצי רוצה לאכול מחליפה תעסוקות בקצב וכל הזמן רוצה ידיים לאחרונה ממש קשה לי להיות בבית ואני מוצאת את עצמי מדוכדכת הרבה אני רוצה להתחיל לעבוד או לעשות משהו שיש בו אינטראקציה עם אנשים אבל לא מצליחה לשחרר אותה לא מסוגלת לחשוב על לשלוח אותה למעון לא מצליחה לחשוב על הרעיון שהיא תהיה בלעדיי עם אישה זרה ועוד מלא ילדים שצריכים יחס אני מתוסכלת לא יודעת מה נכון ומה לא נכון אני מאמינה שכמה שיותר זמן להשאר עם תינוקות בבית זה הכי טוב אבל אני באמת כבר מתחרפנת
💬4 תגובות❤️1 אהבה

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בנובמבר 2025 בשעה 22:26
אני לא שיחררתי והכנסתי אותו לגן רק בגיל שנה ו8חודשים(ראיתי שבאמת הוא מאבד את זה שמשעמם לו ) והכנסתי אותו גם באמצע שנה לא מתחילת שנה. והבדל שמיים וארץ אני רואה שבאמת טוב לו שהוא מתפתח לומד ועושים איתו דברים ופעילויות . להכניס באמצע שנה זה לא קל לא כל גננת גם הסכימה כי היה גן שרציתי והיא פשוט עשתה לי פוזות ואמרה שהיא תצטרך לשים לו שבועיים שלוש מטפלת צמודה כי הוא לא יודע עדיין לשבת במפגשים וכל זה.. ובסוף היא דפקה לי חרטה שאין מקום אחרי שהיא אמרה לי לחתום על טפסים בבית ולהחזיר דווקא שהוא נכנס הוא למד מהר לשבת במפגשים והייתי בכלל בהלם שהוא יושב ישר. יש מינוסים ויש פלוסים אבל בעזרת השם בילד הבא גיל שנה אני אכניס.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בנובמבר 2025 בשעה 23:35
וואו אני בדיוק באותו המצב הילדה שלי בת 7 וחצי חודשים ואני לא מסוגלת להכניס למעון נראה לי ממש קשה לשלוח אותה לאישה אחרת עם מלא ילדים ובאלגן ומצד שני כבר משעמם לה בבית והיא רק רוצה ידיים וזה מתוק וגם אני רוצה לראות אנשים ולעבוד לעשות משהו בקיצור זה לופ לא קל עדיין לא יודעת מה הפיתרון לזה קשה גם להיות בבית כל היום וגם קשה לצאת איתה זה ממש פרוייקט
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בנובמבר 2025 בשעה 04:19
הבת שלי היתה בבית עד גיל 2.9. גם לי היה קשה לשחרר אותה לפני. השנה הכנסתי אותה השנה לגן עירייה. זה מאתגר חינוך ביתי,צריך למצוא להם תעסוקה ולהפעיל אותם... תנסי לברר במתנ"ס הקהילתי אם יש פעילויות בבוקר לגיל הזה. אצלנו היו פעילויות בבוקר,היה ג'מבורי מסובסד, אפשר גם לבדוק בקניונים שמארגנים פעילות בוקר שבועית לקטנטנים. אפשר גם להתארגן עם עוד אימהות בסביבה.. צריך לצאת מהבית זה גם טוב בשבילך וגם בשבילה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בנובמבר 2025 בשעה 10:10
תודה לכן❤️ עודדתן ממש