התינוק שלי אוכל נוטרילון ar בעקבות ריפלוקס קשוח אחרי 3 שבועות בערך עם הar התחיל להיות לו קשה עם היציאות מרגישה שהוא ממש לוחץ ומתאמץ וכשיוצא יוצא צואה לא רכה קשה היום התלווה בקצת כתמי דם זה תקין ? מה אפשר לעשות עצות ממי שחוותה את זה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 באוקטובר 2025 בשעה 05:46
מאמי זה לא מתאים לילד, ולדעתי לא מתאים לאף אחד, הבן שלי לפני הרבה שנים היה לו ריפלוקס מפחיד ברמה שגם אחרי שעתיים פתאום היה פולט הכל ונחנק , הכל היה עולה לו בגרון ובאף . היו לו יציאות כמו אבנים (כשכבר יצא), והייתי צריכה לעזור לו להוציא (כמו עם מדחום בפי הטבעת למשל כדי לגרות את היציאה) בקיצור היה סיוט. התייעצתי עם רופאים, אחיות טיפת חלב, אף אחד לא היה לו פתרון. בסוף החלטתי על דעת עצמי להסמיך לו עם קורנלפור, לקח זמן עד שהבנתי איזו פטמה וכמה דרות לוקח לדייסה להסמיך וכו' , וגם כמה לשים, אבל ישתבח שמו לעד הילד התחיל לאכול נורמלי והיציאות היו טובות . אגב, הוא היה מתחת ל 4 חודשים ואמרו לי להמתין עם הקורנפלור עד גיל 4 חודשים,אבל זה היה לא אנושי וקיבלתי והחלטה ,ותודה לבורא עולם שזה היה הדבר הנכון לעשות. אני לא רוצה להלחיץ אבל קראתי על זה שחלילה זה עלול לעשות נמק במעיים כשהתינוק כל כך מתאמץ.... ממליצה לך לנסות את הקורנפלור, ושיהיה בהצלחה!!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 באוקטובר 2025 בשעה 05:58
בגלל שזה אוכל כבד יש בהתחלה עצירות עד שמערכת העיכול מתרגלת... לבן שלי לקח חודש להתרגל לar. בכל מקרה עדיף להתייעץ עם רופא ילדים בשביל השקט שלך.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 באוקטובר 2025 בשעה 09:36
אם הוא מתאמץ יכולה להיות פיסורה ( חתך קטן בפי הטבעת) ומזה לצאת דם, זה הגיוני

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות