הלכתי לאיבוד בכל מה שמותר ואסור. ברור לי שאסור כל מה שנא, גבינות לא מפוסטרות, נקניקים, ירקות ומיצים בחוץ וכו׳. אבל האם כשאני אוכלת בבית קפה אני צריכה לשאול אם הגבינות אצלם מפוסטרות? או להמנע לחלוטין ממקומות שמגישים גם דגים נאים? תעזרו לבחורה שאוהבת לאכול בחוץ
אוכלאוכל
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 באוקטובר 2025 בשעה 13:11
גבינות רגילות אמורות להיות מפוסטרות תמיד… אבל בבית קפה לא אוכלים גבינות של מים, כמו צפתית, בולגרית, מוצרלה וכו…. צריך להפעיל שיקול דעת באותו הרגע ולראות אם זה מקום סטרילי ולא כריך שעמד מהבוקר …
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 באוקטובר 2025 בשעה 13:16
כדאי גם להימנע מסלט כי אי אפשר לדעת אם שטפו טוב את הירקות. עדיף אוכל מבושל/מטוגן/אפוי שיהיה עדיין חם עם אדים, ככה פחות סיכוי לחיידקים וזיהומים.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 באוקטובר 2025 בשעה 13:20
פשוט לאכול במקומות נחשבים עם מטבח רציני שיש בו תחלופה גבוהה ובקרה על הניקיון. וכן אני שואלת פשוט כל דבר המלצרים כבר ממש מתורגלים ויודעים להגיד מה מותאם לנשים בהריון

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך