היי אני שבוע 27 אני סובלת ממש מנימול בידיים וזה הופך לכאב חזק באצבעות יש משהו…

היי אני שבוע 27 אני סובלת ממש מנימול בידיים וזה הופך לכאב חזק באצבעות יש משהו שזה קרה לה ? אם כן מה עשיתם שזה יעבור ?
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 באוקטובר 2025 בשעה 08:08
כדאי ללכת להיבדק לשלול רעלת הריון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 באוקטובר 2025 בשעה 09:32
לי היה תסמונת התעלה הקרפלית, הנוזלים בהריון חוסמים את התעלה הקרפלית ביד וזה בדרכ עובר רק לאחר הלידה סד ליד הקל לי על הכאב וגם דיקור שיפר מעט אך חלף לגמרי רק לאחר הלידה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 באוקטובר 2025 בשעה 10:15
כן היה לי בהריון הראשון היתי בעיקר עושה לעצמי מסאזים עם קרם אבל לא יכולה להגיד שזה כלכך עזר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 באוקטובר 2025 בשעה 20:43
התעלה הקרפלית היה לי הריון קודם סיוט שלא ברא השטן הייתי בוכה מפחד שלא אצליח להרים את התינוקת אחרי הלידה כי פיזית הכל היה נופל לי מהיד זה עובר קצת אחרי הלידה עכשיו ברוך ה׳ בהריון שני ואין תי את זה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 באוקטובר 2025 בשעה 07:48
הי😊 כן לצערי קרה לי בהריון הראשון שלי לפני שנה זה כבר היה ממש בלתי נסבל בעיקר בלילה כבר לא הייתי מצליחה לישון. הלכתי לאורטופד כף יד שהסביר שזה יחסית שכיח בהריון ( מה שרשמו לך למעלה תסמונת התעלה הקרפלית). הוא הציע שאלך עם סד ואנסה לשמור על המפרק ישר זה עוזר בזרימה של הדם. לי זה לא עזר וזה היה כבר בלתי נסבל לכן הלכתי ועשיתי זריקת סטרואידים במפרק שורש כף היד . זה משהו שמותר בהריון. זה השפיע באותו יום כבר לא היה לי יותר נימול עד סוף ההריון. ( בעצם הסטרואידים סופחים את הבצקת והנפיחות שנוצרת ביד ולכן יש הקלה מיידית).

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

שונאת את בעליי די כבר כל פעם שאני עושה דברים בזמן שהוא אם הילד הוא אשכרה ממספר לי כמה זמן הוא איתו הילד בן חצי שנה אולי גג שלוש פעמיים קילח לי אותו!!! וכשהוא עושה כאילו עשה לי טובה בזמן שאני מבשלת מכינה קוסקוס הוא יודע שזה לוקח זמן אבל הבכיין הזה פתאום לא רוצה לאכול כי הוא היה צריך להיות עם הילד שונאת אותו פשוט שונאת הוא טוען שאני עובדת בשיטתיות ה׳ ישמור בסוף השאיר אותי חצי עבודה עם הילד ועלה לישון!!! פותח עיניים למי כל הכמות אוכל (כפוי טובה) כמובן מכינה במידתיות… הוא פשוט מפונק שכל יום רוצה אוכל חדש וזורק אוכל מיום לפני נמאס מימנו כבר חשוב לי לציין שבדרך כלל מ7 בבוקר עד 20 בערב אני עם הילד כי הוא עובד ולומד ובקושי נמצא בבית בדרך כלל עכשיו הוא בבית בגלל החגים נמאס מימנו גם כל היום תלונות כל היום דיכאוני נמאס כבר מזה שהוא כל היום ממורמר איך משנים את זה?????? מה יהיה כשהילד יגדל ואצטרך להכין לבן שלי אוכל????
💬7 תגובות