שבוע 24 מרגישה את העוברית זזה הרבה ממש תנועות חזקות מה שלא הרגשתי עד כה. היה בדרכ תנועות יותר עדינות. האם זה טבעי ? או חלילה יכול להצביע על מצוקה ?
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 באוקטובר 2025 בשעה 14:43
עוקבת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 באוקטובר 2025 בשעה 14:52
בדרך כלל כמה שיותר תנועות זה מבורך אבל כל תנועות יתר יכול להצביע על סכנה אם זה ממש ממש מרגיש לך מוגזם תתקשרי להתייעץ אל תיקחי סיכון בשבוע כזה עדיף לשאול על כל דבר מאשר שחלילה יהיה איזה סכנה אפילו הכי קטנה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 באוקטובר 2025 בשעה 14:56
אולי זה בגלל שאני אחרי קפה וסוכר. ..עשיתי אולטראסאונד ביתי ...אמשיך לעקוב ואם זה ימשיך בהחלט אפנה. תודה לך
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 באוקטובר 2025 בשעה 14:56
זה מאוד טבעי והגיוני. זה בדיוק השבועות שהעובר גדל ומתחזק טבעי שמרגישים אותו יותר חזק

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

שבוע שביעי להריון עשיתי בדיקת הריון ביתית יצא שתי בדיקות חיוביות ואחת שלילית הגעתי לקופת חולים הרופאת נשים בקופה רצתה להביא לי בגלל שהיא מאחר לי המחזור ב-22 יום רצתה להביא לי כדור לזירוז מחזור סירבתי בכל תוקף כי אני ובן זוגי מנסים להיכנס להריון תקופה התחלתי לקחת חומצה פולית בהמלצת הרופאת משפחה שלי ומאז מאחר לי המחזור ברוך השם בלי דימומים ובלי כלום רק תסמינים של כאבים בגב בחילות עייפות וכבדות שלחה אותי רופאת נשים למיון הגעתי לליס באיכילוב שם קיבלתי יחס מזעזע מהחיות כי זה הריון ראשון ואין לי מושג כלום ושום דבר אף אחד לא עוזר אף אחד לא מסביר כלום ושום דבר אפילו לא בקופת חולים שבה אני מטופלת בלאומית לצערי עשו לי שמה במיון שתי בדיקות שאתן יצא שלילי רופאה בדקה אותי שמה במיון אולטרסאונד בטני ובדיקת בדיקה וגינלית בבדיקה הוגינלית התגלה שק הריון הרופאה טענה שעסק ריק אבל מוקדם לצאת בהצהרות ולתת עוד צ'אנס שאולי הוא יתפתח לא נשמע דופק הייתי בבית חולים בדיוק לפני שבוע שהייתי בשבוע שישי ושתי ימים להריון קרה למישהי כאילו דבר כזה שיצא עליו הבדיקות הביתיות שזה הריון ובפועל בבדיקת דם יצא השלילי אבל יש לי שק הריון ברחם שהוא נצפה בבדיקה וגינלית שהוא דבוק לרחם עם רירית עבה שעוטפת אותו האם זה יכול להשתנות ולהתפתח לעובר מישהי יכולה לעזור לי בנושא אני אשמח לעזרה כי אני ממש מבולבלת ושום רופא לא עונה תשובה חד משמעית והכל באוויר חשוב אשמח לעזרה אם מישהי עברה דבר דומה כזה וזה התגלה כעובר בריא ושלם לא רוצה לעשות צעד פזיז ולאבד את האופציה שאולי יצא מזה עובר בריא ושלם?
הריון ולידההריון ולידה
💬13 תגובות