היי בנות אני שבוע 5+1 עשיתי בטא לפני שבוע יצא 76 יש לי תור לרופא נשים רק ב2.11 עד אז להמשיך לבצע בטא? להתחיל לקחת ברזל? או פשוט לחכות לתור?
משוערות מאי-יוני 2026משוערות מאי-יוני 2026
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 באוקטובר 2025 בשעה 07:04
תעשי עוד בדיקת בטא תראי הכפלות עד בטא 1000, הבטא אמורה להכפיל את עצמה כל 48 שעות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 באוקטובר 2025 בשעה 07:16
עברו יותר מ48 זה בסדר?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 באוקטובר 2025 בשעה 07:34
כן פשוט תבדקי שזה מכפיל במספר הימים.. נגיד אם את הולכת לבדוק 6 ימים אחרי הבטא האחרונה זה אמור להיות פי 8.. כל עוד הבטא מתחת ל1000
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 באוקטובר 2025 בשעה 07:37
הבדיקה הראשונה יצא 20.3 ואז אחרי 48 שעות יצא 76 אז אני אעשה חישוב מפה תודה רבה 🙏🏽🩷

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

קצת ארוך אבל אני ישמח שתגיבו לי איך הייתן מתנהלות עם חברות כאלה .. מבין כל החברות שלי אני היחידה שנשואה עם ילד .. כולן או רווקות או שיש להן בני זוג בלי ילדים . אני מרגישה שכל החברות שלי פשוט ילדות שלא התבגרו בהתנהגות שלהם וכל פעם שאני יוצאת איתן אני מתחרטת על הרגע הזה כי לידן אני ניראת כמוהן ואני ממש לא .. לא בקטע מתנשא אני כבר בראש אחר לא בקטע של מועדונים ולא בקטע של לצאת עד הבוקר וגם לא לצאת בחבורות ולצחוק מכל דבר ולהתלהב מבנים עברתי את השלב הזה . יש לי חברה שכל דבר יש לה מה להעיר היא חושבת שהכל צריך ללכת לפי מה שהיא מחליטה ומה שניראה לה באותו רגע ואם אני יגיד דעה שונה משלה היא ישר תתחיל לתקוף ולצעוק ופשוט אין לי כח להתווכח אז אני שותקת או שאני אומרת לה בסדר טוב רק שתשחרר ממני אבל אני לא סותמת לה את הפה ואז היא חייבת להגיד הינה את לא עונה זה אומר שאני צודקת ומנסה כל הזמן לעקוץ במיוחד ליד אנשים . כל פעם שאני יוצאת איתה היא חייבת להתווכח וחייבת להשתלט על כל דבר ולגרום לי להרגיש רע עם עצמי .. אני יתן דוגמה , נכנסנו לחנות בגדים אני מצאתי חולצה יפה שאהבתי וישבה עלי פצצה והיא לא מצאה כלום אז היא תבאס אותי ותגיד איכס היא מכוערת או תגיד היא חמודה אבל לא שווה את הכסף או מה תחכי את כל התור הזה בשביל חולצה מסכנה או כל דבר שיוריד אותי מאותה חולצה . ואם נכנסנו לחנות והיא מצאה חולצה ואני מדדתי בגדים ולא ממש אהבתי היא תשכנע אותי שזה מושלם עלי ותחמיא לי רק כדי שאני יקנה ואז כשאני יגיד שלא ממש אהבתי היא ישר תתחיל עם מניפולציות של מה יש לך זה יפה עד שמצאת משהו שיפה לך ואז שאני אומרת לה זה לא שווה במחיר הזה אני קונה 5 חולצות היא אומרת מה את קמצנית אהבת תקחי בגלל המחיר את לא לוקחת וממש יורדת עלי וזה לא נעים לי ובסוף אני קונה ומתחרטת . עוד דוגמה , אני ובעלי תכננו לנסוע לצפון ביום הולדת של בעלי עם הילד ואז היא אמרה לי תקחי את בעלך והילד לצימר בצפון אתם תהנו ובלהבלה ואז אמרתי לה כן אני מתכננת משהו כזה ואז כשהיא רואה תמונה כשאני בצימר היא אומרת לי אין אמרתי לך שאת חייבת ללכת לשם , כאילו שהלכתי בגלל שהיא הציעה לי וזה לא ככה בכלל . פשוט מעצבן אותי שהיא חושבת שכל העולם סובב סביבה ואם אני יעיר לה היא תיפגע אבל זה כבר מתיש אותי אין לי כוחות להתנהגות הזאת ומה שהכי מעצבן שהיא חושבת שהיא בוגרת וכל הזמן שאנחנו מדברות היא חייבת להגיד כמה היא מרגישה שהיא התבגרה ורק איתי היא יכולה לדבר כי אנחנו באותו ראש (בכלל לא) אבל אני פשוט נמנעת מוויכוחים איתה ופשוט מהנהנת לה שהיא אומרת משהו מטופש .. לפעמים אני מרגישה שאני מתנהגת גם כמו ילדה עם החברות ואני לא אוהבת את זה . אני אמא והתבגרתי וכולם אומרים לי את זה וזה מבאס שליד חברות שלי אני מרגישה לא אני פתאום .. לנתק עם אותה חברה קשר זה לא ממש אופציה כי אנחנו חברות מכיתה א וגם היא גרה שני ביניינים ממני וכל יום מתקשרת לשאול מה קורה .. לגבי החברות האחרות אנחנו פחות מתראות אז אני לא מרגישה אותן כל כך , מדברות בפלאפון פה ושם לא כמו פעם .. איך הייתן מגיבות לסיטואציות כאלה ואיך אפשר לגרום לכל השתלטנות הזאת להגמר ? זה כבר ניהיה ממש בלתי נסבל להיות לידה .
אמהותאמהות
💬4 תגובות