יש פה מישהי שעובדת או עבדה בחנות שעושה טוסטים? או מישהי שמבינה.. למה שאני עושה טוסט עם גבינת שמנת היא נמסה לי כזה ונהפכת כמו לקוטג, אני בכלל לא מרגישה את הטעם שלה. שאני קונה ממקומות זה לא ככה למה?
הריון ולידההריון ולידה
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 באוקטובר 2025 בשעה 07:09
כשאני מכינה טוסט עם גבינת שמנת אני שמה הכל בטוסט חוץ מהגבינת שמנת וכשמוכן מוסיפה גבינת שמנת 🙂
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 באוקטובר 2025 בשעה 07:13
יהה חשבתי על זה אבל מבאס אותי לפתוח את זה אחרי עם כל הגבינה צהובה והתוספות אוףף כיאלו הם משתמשים בגבינת שמנת שונה 😤 כבר ניסיתי כמה חברות והכל יוצא אותו דבר

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך