היי יש בעיה עם סופלה לבה בהריון ? לא סופלה שזה עוגת שוקולד עם קוביית שוקולד בפנים סופלה לבה שהבלילה בפנים נשפכת זה אמנם מכיל ביצים אבל זה נכנס לחום בתנור ככה שזה הורג את החיידקים .. או שלא ?
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוקטובר 2025 בשעה 09:24
אסור כי זה לא מבושל עד הסוף כמו ביצים נוזליות שאסור לאכול
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוקטובר 2025 בשעה 09:28
לא טוב ממליצה להימנע. אני קונדיטורית אז אני עונה לך מניסיון- בפסטור התהליך הוא כזה -הביצה צריכה להיות בבישול תוך ערבוב מתמיד, אחרת יש התייצבות של הביצה (חביתה), בטמפרטורה של 63-68 מעלות סביב 30 דקות או לחילופין מעל 73 למשך 16 שניות ועדיין מומלץ על 80 מעלות. בתנור זה לא עובר ערבוב ככה שהביצה לא עברה פסטור וההוכחה לכך שהבלילה נוזלית. לכן גם אסור קרם פטיסייר אלא אם את קונה חלמונים מפוסטרים מראש ומכינה ממנו (שם יש את תהליך הערבוב והטמפרטורה שלא מספקת בפטיסייר)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוקטובר 2025 בשעה 09:35
תודה אוף בא לי סופלההההה 😭
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוקטובר 2025 בשעה 09:50
וואי גם לי בא מלא זמן סופלה אולי שווה לחפש מתכון בלי ביצים ולהכין בבית

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך