אני צריכה להכין למחר לערב חג מפרום. אז כדי לחסוך זמן ממחר כדאי היום רק לטגן את הקציצות(התפוח אדמה ממולא בשר) ולשמור במקרר ומחר לזרוק לתוך הרוטב? או לעשות הכל מחר? אני רוצה שיצא טוב וטעים
אמהותאמהות
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 באוקטובר 2025 בשעה 15:00
ברור חוסך זמן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 באוקטובר 2025 בשעה 15:04
כן למה לא , אני מחר עושה ב4 בבוקר 2 סירי מפרום קוסקוס ודגים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 באוקטובר 2025 בשעה 15:04
מעדיפה שיהיה טרי טרי

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך